Alla inlägg den 28 maj 2015

Av Catja Lindeblad - 28 maj 2015 07:42

Ja, jag lyckades!! Trädgårdstunnan på plats!  

Naturligtvis fegade jag när första signalen på väckarklockan skrällde..men precis när jag tänkte: Äh jag skiter i det..så fick jag påminnelse från en i hundgänget liksom jag fick i går från en annan, så då var jag ju liksom bara tvungen att svänga benen över sängkanten..   jag menar hur skulle jag kunna säga att jag missade att ta ut tunnan..o ljuga är inte min grej;-))

Det är ju rätt bra att jag fick ut den också med tanke på mitt livskraftiga ogräs och på 14 dagar hinner det komma MYCKET sanna mina ord..  


Fick ett brev igår från nåt företag som tvättar tak och nu ska dom minsann komma hit till vår förening och tvätta..fyra månader ska dom skvätta med farligt(?) medel över våra tak..att det är farligt vet jag förstås inte, men en väninnas valp blev gräsligt sjuk av att hennes granne tvättade sitt tak så då funderar man ju lite, vågar man gå ut i trädgården tro?   Det känns så jäkligt trist om man måste lura i kulisserna med tanke på sommar,semester och valp! Nu kommer dom inte att vara och skvätta vatten över MITT tak i fyra månader (hoppas jag;) men ändå alltså!    

Ska faktiskt ringa och prata med dom..miljövänligt står det i papperet, men vem kan lita på det?!?      


Molnigt idag igen, men hys ingen fruktan gott folk! Snart dags för mig att jobba så då blir det fint väder!

 

Inga tågbiljetter fixade igår..hamnade på Eko-hallen(?) hur det gick till vet jag inte.. inte heller att jag dessförinnan hamnade inne hos Hööks och inhandlade ett styck regntäcke till Vince..det är ungefär som med mina hundjackor..vi har många!  

Stod också och kollade in halsband till valpen och kom på att jag har inte en aning om hur smala dom är om halsen egentligen, så det får vänta..tyvärr har jag kastat Vincents första halsband, det hade ju varit bra om jag sparat det, fanns ju liksom annat att kasta..      

Det får bli djuraffären hemmavid, dom har säkert och man ska gynna det som ligger nära, att jag vimsa till det och köpte ETT TILL regntäcke på ett annat ställe kan bara förklaras med ett ord: lättsinne

 

Käglinge igår med hundgänget och det var precis som vanligt nån hund ute och några inne..;-)  

Själv fick jag upp flåset och gav mig på jakt efter Ninja..   vår allas fasa när hundarna ger sig av, är den sura veterinären som bor där så fint nästan mitt i får hagen och där vill gärna hundarna in..jag har själv inte fått äran(?) att träffa denna "muntra" man, men efter vad jag hört så får jag väl vara tacksam över det!  

Han tuggar tydligen fradga..veterinären alltså..

 

Nu stack inte Ninja så långt och efter diverse konster (hon dissade de flesta) fick jag henne till mig

Man ska vara väldigt försiktig nu när man skrattar åt dom andras hundar..man vet icke vad som väntar, för det är som jag säger både till andra och till mig själv: Det kommer ALDRIG att bli lika lätt som med Vince som liksom gled igenom alla olika moment, det kan det bara inte bli..Vince var liksom färdig redan från början typ så..   förmodligen får jag den värsta busen som tuggar sig igenom hela mitt hem, inte blir rumsren förrän 6 månader eller nåt, som ger mig gråa hår och tankar om att jag skulle köpt en hamster istället..;-)  


Men vi får väl se, i alla fall ska jag hålla igen på gapskratten när dom andra vovvarna hittar på bus..man kan få igen tusenfalt..  


Nu ska jag samla ihop mig så får vi se vart jag hamnar idag..inga fler regntäcken i alla fall..    


Tjingeling!





Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards