Alla inlägg den 24 maj 2015

Av Catja Lindeblad - 24 maj 2015 20:43

Stugan har en speciell plats i mitt hjärta..där har jag tillbringat många somrar ,både själv med hundarna på den tiden Leffy och Ajack som för övrigt fick sin sista vila längs med stenmuren under ett av träden och jag har varit där med familjen..

Det var vackert och tyst och stilla..  


Det är fortfarande vackert men kanske inte lika tyst o stilla, för här har bygg glädjen precis som på många andra ställen exploderat..  

Men visst kände jag igen mig nu när vi åkte upp där i helgen..stugan har inte förändrats så mycket men nuförtiden slipper man utedasset i alla fall..:-))          


Det är en speciell känsla att Liam ska få upptäcka allt det fina däruppe..en hel del grejer har han redan där..och jag säger bara HJÄLM!  

Gunga och sandlåda och lekfort (eller hur det nu va?) ska byggas till honom..ibland undrar jag om det inte är sonen själv som skulle vilja ha allt detta..förvisso hade han både gunga och sandlåda där, men några bilar och motorcyklar det hade han inte.. han hade gunghäst;-)  
 


Fast jag kommer ihåg att man köpte grejor som han var alldeles för liten för..det var ju så roligt..sonen själv tyckte det var allra roligast med kartongerna..  


Vi åkte till Skånes djurpark och det är också ett ställe som jag inte varit på år och dag..och det såg mycket bättre ut än vad jag mindes..                    


Kära Liam är ett barn med hög energinivå och hans "stackars" farmor måste ta och äta mer vitaminer den saken är klar..   han är precis som sin pappa men då var jag betydligt yngre och orkade mer.. igår när jag kom hem fick jag släpat mig till soffan och sen vad är det man säger "lagt kort ligger"? nåt i den stilen..jag låg där och Vincent låg bredvid minst lika trött..det ligger nog nåt i det där att vi är som ett pensionärs par Vince och jag..

           

Fick i alla fall äran att se Måns vinna melodifestivalen och det kan jag tacka Liam för..hade jag varit piggare hade jag växlat kanal fort som tusan,(har inte sett en melodifestival på länge) men inte ens det orkade jag med..;-)                    


Förutom denna akuta trötthets känsla så var det två toppen dagar och hör och häpna: vi hade hyfsat väder!

   

Så detta måste vi göra om, det tyckte Vince också;-))  

 

Uppfödaren till lillebror hörde äntligen av sig och den 3 bär det av till G och jag får äntligen pussa på den nya familjemedlemmen, och jag kan knappt bärga mig!!

 

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards