Alla inlägg den 11 juni 2011

Av Catja Lindeblad - 11 juni 2011 17:41

Ingen Falsterbo idag..magsjuka minsann..vem som hade sådan otur vet jag inte, för jag fick inte svar på denna fråga..kanske är det syster yster själv..

Trist läge hursomhelst...ett av dom värsta grejer att drabbas av..finns såklart värre saker..men det ligger i toppskiktet helt klart..jag själv blir c:a tre år om jag drabbas..


Fint väder idag., strålande väder..så jag hastade iväg för att köpa ett par pilsner..;)

Mysigt att fixa i trädgården och ta ett par öl..blev inte så mycket fixat, för det var så jäkla skönt där i solstolen..ölen var det inte så svårt att få i sig..;)  


Fast först tog jag mitt hundägar ansvar och drog till Käglinge..sjön igen..ett måste när det är så varmt..  

Vince drog ut på grodjakt..en hel del av dessa gynnare..    


Väldigt stilla i käglinge idag såg inte många, varken tvåbenta eller fyrbenta..måhända att många återhämtar sig från student firande..klockan var ändå 13 när vi kom dit och 15 när vi lämnade..  


Sist jag var i staden så köpte jag en ros..en väldigt vacker ros..brukar inte gilla rosor..men denna..   jag kan inte sluta glo på den...hoppas jag kan klara att hålla den vid liv..     vissa är väldigt tåliga..som den på framsidan, en ros som jag sågat, huggit, misshandlat på alla sätt o vis och ändå kommer den..så nu får den leva..nån belöning måste denna livskraftiga ros få..;)


Katterna blev "tvingade" att komma ut..Nora finner sig, tror hon gillar det..   Melvin hatar det..   fast idag var han tyst i en kvart..förmodligen för han älskar att hålla Vince i styr..Vince vågar INTE gå förbi om Melvin ligger där och det älskar Melvin..räliga katt..;)    

   

Nu blir det lite käk och det blir lax..har faktiskt inte ätit det på ett tag..:)  

Sen SKA jag gå igång och klippa kanter..snygga, fina rabatt kanter ska det bli..(fan tro't)  

Tjingeling!!


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards