Alla inlägg den 17 juli 2011

Av Catja Lindeblad - 17 juli 2011 22:47

Var i hela fridens namn tog denna allra första semesterveckan vägen..

Tänk vad mycket man planerar o inget blir gjort..fast här förtränger jag det faktum att son och svärdotter dök upp utrustade till tänderna med borrmaskin o div och väldigt stark tzatziki


NU blev det äntligen av och efter nåt år av "det ordnar sig morsan" ångade sonen fram som den värsta pansarvagn..;))

Eftersom jag har en släng av "extrema samlare" blev det lite lätt ångestframkallande..visst vill jag slänga..men vill jag slänga just den grejen..ska jag inte spara eller nä, jo, nä...

Sonen gav ingen pardon..svarta sopsäckar fram..o jo men visst..klädkammaren ekar TOM..!!

Nu får man ju ha överseende med att övriga lägenheten ser ut som ett bombnedslag..högar med papper o anteckningar, för det finns vissa grejer jag INTE kommer att slänga..pappas brev till mamma när han låg i lumpen..dagböcker..nostalgi, NOSTALGI...och så mycket annat som broderade tavlor som mormor gjorde, inget jag kommer att sätta upp men SLÄNGA..absolut INTE..så mycket kvar och ändå har vi tömt hela klädkammaren för att inte tala om en bokhylla som nu befinner sig i smådelar i sonens baklucka..och det känns befriande..


Tzatzikin dök upp senare tillsammans med det goda vi grillade och vinet vi drack och tänk det slutade regna..perfekt!!      


Gårdagen bjöd på blod svett o tårar..jag passade Coco tösen, såg fram emot en härlig tur till käglinge med mina favoriter..  

Den första smolket i bägaren var två envisa ungar som aldrig ville släppa iväg oss..jag ljög o sa att underbart snälla Coco inte gillade barn..(fy skäms) allt för att få ungarna livrädda (fy skäms igen) det lyckades inget vidare för Coco fattade inte det här och viftade på svansen så jag trodde den skulle gå ur led..


Väl borta vid stora vägen står HAN där,   Tjabo..en äldre herre som vill få alla töser på fall och i detta fall var det Coco och eftersom Coco precis börjat löpa så var det kört..jag blev inte av med hundskrället..han följde oss genom hela käglinge, flåsande och flämtande..    

Sen kom nästa dråpslag..två hundar, ETT KOPPEL..Cocos koppel borta..

Svettig, arg och ett stänk av hysteri nådde jag huset där denna pilska herre bor..ingen hemma, en kille i deras garage lovade ta hand om Tjabo..halvvägs hemma kommer Tjabo kutande..och minuten efter en bil med vrålande däck..Tjabo halades in, koppel på och husarrest hoppas jag!!

En händelserik kväll utan tvekan..                

Ett GRATTIS till min fyrfotade granne Hubba som denna dag fyller år..finaste Hubba..;)        


Nu ska jag göra en sista insats denna kväll, tack o lov är det inte tur med Vince, den är avklarad..;) för det regnar som om himlen vore öppen och ALLA mina regnkläder är fuktiga och rent av blöta..jäklar vilket sketet semester väder..eller är det JUST DET som ÄR SEMESTERVÄDER..

Tjingeling!!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards