Alla inlägg den 31 juli 2011

Av Catja Lindeblad - 31 juli 2011 23:19

Hemma igen efter en härlig vecka på Öland..  

Uttrycket "världen är bra liten" fick ett ansikte när jag tågar förbi ett av husen och två settrar sitter där på terrassen   och tjejen som kommer ut där är: hoppsan, hejsan en av "mina blogg vänner"..;)) setterfalcon så himla kul och jag fick träffa Falcon   och snusa och pussa på nya tillskottet Pripps     en settervalp på 5 månader..åh min valpsjuka tilltog i express fart..så liten..inte har väl Vince varit så liten..man glömmer och det är både sorgligt och en välsignelse..;)                    


Ett annat settermöte var med Sacko 6 år en dreglande gentleman..tänk att det finns fler som dreglar lika mycket som Vince..ja, ännu värre faktiskt..      


Många fina hundar där på Eriksöre camping, en fin liten stuga       och hundbadplats, rastplats, agility bana..instruktörer på plats mellan 17-20 där man kunde få hjälp, tips och råd..ville man lägga en slant kunde man också få privat träning..

Vince och jag var nere och prövade på rallylydnad och agility..rallylydnad passar nog oss lite bättre..vi är för klumpiga och för saktmodiga för agility..Vince satte sig grensle över ett hinder och höll knappt på att komma av..    


Fint väder hade vi också, och tänk vad det gör skillnad med lite sol..underbara sol..      

Annars var vi mycket på långturer..en av dagarna gick vi 12 km..men det var i mesta laget..          


Väninnan o tösen hennes och givetvis Coco kom på torsdagen och tyvärr hängde det dåliga vädret med..en viss matematiskt räknefel visade sig i att Coco fortfarande var i höglöp(?) och visade STORT intresse för Vince och Vince var inte sen med att anmäla sitt intresse..   vi hade lite bry..men tror nog att vi kan säga med 100% säkerhet att vi hade full koll..inga små söta ulliga gulliga valpar här inte..;))      


Packade in oss i bilen och kollade in fyren långe Jan..   dimmigt som tusan tills vi kom fram då var det hyfsat klart så vi kunde klicka med våra kameror..   kor på vägen fritt springandes gjorde bilfärden riktigt spännande..;)  


Regnet kom riktigt igång på fredagen, och då vräkte det ner..men jag är mer än nöjd över dom dagarna med sol och framförallt uppehållsväder jag fick..                      


Nåt som jag alltid har sagt är att jag är väldigt lättväckt..så när väninnan försökte väcka mig i ett akut skede natten till fredagen..sov jag lugnt vidare..det visade sig att ALLA hade varit vakna utom jag..så var det med det..sover som en stock, det är vad jag gör..  


Tågresan hem gick lika bra..sonen hämtade upp..

Hemma fick jag den goaste överraskningen ever..son och svärdotter hade lagt golv i det lilla rummet,flyttat in mina bokhyllor och gjort det till det bibliotek jag alltid velat ha..fixat till klädkammaren med nya hyllor och hängare, monterat ihop den nya möbeln och städat så fint..katternas nya klösträd var också på plats..;) tårarna hängde och dallrade..glädjetårar..;)) 


Idag blev det lite uppsättning av tavlor och en tur till Nilssons i Svedala..en ny klädhängare är beställd..;)

Grillning såklart..och Vince har rusat runt uppe på backen, nog glad över att vara på hemmaplan igen..och så har det regnat..  

Tjingeling!!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards