Direktlänk till inlägg 31 juli 2011

Ölandstok...

Av Catja Lindeblad - 31 juli 2011 23:19

Hemma igen efter en härlig vecka på Öland..  

Uttrycket "världen är bra liten" fick ett ansikte när jag tågar förbi ett av husen och två settrar sitter där på terrassen   och tjejen som kommer ut där är: hoppsan, hejsan en av "mina blogg vänner"..;)) setterfalcon så himla kul och jag fick träffa Falcon   och snusa och pussa på nya tillskottet Pripps     en settervalp på 5 månader..åh min valpsjuka tilltog i express fart..så liten..inte har väl Vince varit så liten..man glömmer och det är både sorgligt och en välsignelse..;)                    


Ett annat settermöte var med Sacko 6 år en dreglande gentleman..tänk att det finns fler som dreglar lika mycket som Vince..ja, ännu värre faktiskt..      


Många fina hundar där på Eriksöre camping, en fin liten stuga       och hundbadplats, rastplats, agility bana..instruktörer på plats mellan 17-20 där man kunde få hjälp, tips och råd..ville man lägga en slant kunde man också få privat träning..

Vince och jag var nere och prövade på rallylydnad och agility..rallylydnad passar nog oss lite bättre..vi är för klumpiga och för saktmodiga för agility..Vince satte sig grensle över ett hinder och höll knappt på att komma av..    


Fint väder hade vi också, och tänk vad det gör skillnad med lite sol..underbara sol..      

Annars var vi mycket på långturer..en av dagarna gick vi 12 km..men det var i mesta laget..          


Väninnan o tösen hennes och givetvis Coco kom på torsdagen och tyvärr hängde det dåliga vädret med..en viss matematiskt räknefel visade sig i att Coco fortfarande var i höglöp(?) och visade STORT intresse för Vince och Vince var inte sen med att anmäla sitt intresse..   vi hade lite bry..men tror nog att vi kan säga med 100% säkerhet att vi hade full koll..inga små söta ulliga gulliga valpar här inte..;))      


Packade in oss i bilen och kollade in fyren långe Jan..   dimmigt som tusan tills vi kom fram då var det hyfsat klart så vi kunde klicka med våra kameror..   kor på vägen fritt springandes gjorde bilfärden riktigt spännande..;)  


Regnet kom riktigt igång på fredagen, och då vräkte det ner..men jag är mer än nöjd över dom dagarna med sol och framförallt uppehållsväder jag fick..                      


Nåt som jag alltid har sagt är att jag är väldigt lättväckt..så när väninnan försökte väcka mig i ett akut skede natten till fredagen..sov jag lugnt vidare..det visade sig att ALLA hade varit vakna utom jag..så var det med det..sover som en stock, det är vad jag gör..  


Tågresan hem gick lika bra..sonen hämtade upp..

Hemma fick jag den goaste överraskningen ever..son och svärdotter hade lagt golv i det lilla rummet,flyttat in mina bokhyllor och gjort det till det bibliotek jag alltid velat ha..fixat till klädkammaren med nya hyllor och hängare, monterat ihop den nya möbeln och städat så fint..katternas nya klösträd var också på plats..;) tårarna hängde och dallrade..glädjetårar..;)) 


Idag blev det lite uppsättning av tavlor och en tur till Nilssons i Svedala..en ny klädhängare är beställd..;)

Grillning såklart..och Vince har rusat runt uppe på backen, nog glad över att vara på hemmaplan igen..och så har det regnat..  

Tjingeling!!

 
 
Camilla

Camilla

1 augusti 2011 05:25

Sååååååååå härliga bilder....Det ser ut som ni haft en helt underbar vecka = )
Hoppas vi syns snart Kram till er båda!

http://www.zindys.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Catrin

1 augusti 2011 07:58

Välkommen hem :)
Ni ser ut att ha haft det alldeles underbart!
Kram
Syster yster

 
Ingen bild

Tina

1 augusti 2011 07:59

Hej och välkomna hem igen.....vi e så avundsjuka på er :-) kul att ni fick träffat Falcon och det nya tillskottet....så goa de är...skönt att du hade soligt några dagar, synd bara att det var regn när tjejerna kom på besök...nä..man skulle kanske åka dit nästa år, det verkar vara rätt mysigt där och perfekt att få ha med våra älsklingar...hoppas vi ses snart fast ska kanske vänta tills Sessan löpt färdigt annars blir det synd om stackars Vincent...han har det inte lätt...kramar till er båda

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards