Direktlänk till inlägg 21 januari 2012

SNÖ..slask..

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2012 18:04

Jaha..då har det SNÖAT..   är jag då glad?..NÄ, inte precis..tänk jag är nog en "sån där" person som aldrig blir nöjd..för jag ville ju ha kallt, krispigt i luften och snön ska lägga sig sådär fint på marken och det ska vara sol och det ska "knarra" under skorna när man går..FÖR MYCKET BEGÄRT ELLER??

Så det här "blaskande" det kan gärna få vara för min del..blött o skitigt..usch!  

Undrar om mitt dåliga humör över dom ynka snöflingorna beror på att jag satte mig just i det blöta skitiga..pang på bara, så satt jag där i den värsta dypölen..Vince slöt snabbt upp vid min sida..om det var för jag svor så det osade eller för att han är en trogen vän..det vill jag ha osagt, men bredvid mig var han o glodde..;))  


Har märkt att jag blivit mer ljudkänslig på "äldre dag" det kan störa mig nåt alldeles jäkligt om jag bara hör nåt lite, sådär på avstånd och jag inte riktigt vet varifrån..just nu är det någon som ylar..människa eller hund det vet jag inte..kanske är det en av mina grannar..han har träffat ny kvinna..;)))


Fick plockat fram lite aktivitetsgrejer för Vince och det var tack vare vårdhunden Othello..perfekt grej att använda tillsammans med vårdtagarna..tänk att jag inte kunde tänka ut detta själv..;)) nu ska jag bara fixa färg och måla, sen så..  

Därför är det rätt bra med steg två..för då är det situationsanpassad träning och förhoppningsvis lite olika tips om HUR..så det gäller att suga åt sig innan vi blir underkända..;)) fast faktiskt så kom jag på att använda en ryktborste till en vårdtagare som har svårt att räta ut ett finger och med hjälp av den borsten har vårdtagaren fingret rakt när hon borstar Vince och det kom jag på alldeles själv..;)))  


Vince var duktig..han gjorde nåt som inte Othello gjorde..han gav mig klossarna innan han tog godbiten..Finaste Vips..;))


Nåt som jag funderat på sen jag fick beskedet om att det räcker med en hund på boendet ,det var kommentaren  "man vet ju inte om den andra hunden blir en vilding"...jag har full förståelse över att man tyckte att en hund var nog, jag accepterar det..med viss sorg..eftersom att det var så nära Vince det kunde komma och jag ville verkligen ha valp som var nära Vince i släktskap och när jag nu inte tar valp efter Vince så var Rusa det närmaste..men att det skulle bli en vilding..NÄ..INTE MED VINCE SOM MENTOR..denna saktmodiga hund..min Ferdinand..han hade lärt upp valpen att bli lika lugn o fin..det är jag övertygad om..  


Minsann fick jag igång dammsugaren idag..jag svepte över lägenheten snabbare än snabbast..tvättat fick jag också, kom upp i morse, men min nya klocka levde ett farligt liv..;)

Förhoppningsvis kommer jag upp i morgon också.."glada hundgänget" here I come..;)..(kanske)  


Nu lite mat.. sen skönhetsvård på samtliga fyrbenta..

Tjingeling!!


 
 
linnea

linnea

22 januari 2012 15:25

Ja, jag åker gärna dit igen. På våren och sommaren är där nog ännu finare. Och mamma är nog inte svår att få med sig. Bara att locka med lite kaffe ;)

Vill också ha en krispig vinter med knarrande snö och blå himmel. Men den kommer kanske, annars får vi börja lägga om promenaderna till mitt i natten för då är det i alla fall minusgrader ;)

http://tassarna.weebly.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards