Direktlänk till inlägg 27 januari 2012

Talldungen..en plats på jorden..

Av Catja Lindeblad - 27 januari 2012 19:07

Här har jag spenderat två nätter o två dagar..och det har varit precis så underbart som det ser ut..

Var ju lite i en svacka i det här med vårdhund.."vi kommer inte att klara detta"

Blev peppad här och fick även några berömmande ord om Vincent sätt att söka kontakt.."stilla o lugnt och så vackert"..sen blåste han såklart apporteringen..(upp som en sol, ner som en pannkaka)

Brydde mig inte ens att säga att: "Han kan därhemma"

Vince tog grejen till sist..han blev störd, men det ska såklart inte spela nån roll.. han ska plocka upp ändå..det är bara att kämpa på..att ligga kvar i knä med huvudet brukar han också fixa, men inte just idag..men han låg stilla under alla timmars lektions tid,   han var följsam och han sprang rätt fram o hälsade på manligt folk utan minsta tvekan o då mina vänner grät jag nästan..;)) och han tog kontakt på ett vackert sätt..;) det är detta jag lägger till mitt hjärta!                


För dom som inte vet så blev Vince skrämd (med flit)  av ett antal idioter till killar för snart 9 månader sen och han har  efter detta blivit rädd för manligt väsen..han har blivit bättre..fortfarande är det två personal på jobb som han är rädd för..min förhoppning är att innan praktik tiden är slut så ska Vince ÄLSKA män..;))

Den manliga delen av vårdtagarna går hur bra som helst..

               




Bra föreläsningar, trevliga kursdeltagare, underbar omgivning..kan ni fatta hur tyst det var..backar o skog och bara så underbart..;)

Maten..ja, maten..hade jag bott där en vecka hade jag rullat..fast allt kändes så nyttigt på nåt vis om man bortser för kakorna till fikat.. (fast jag vill verkligen INTE bortse från kakorna..SÅ GOTT)


Nu måste jag tänka igenom allt vi fått till oss..det har blivit mer verkligt och på riktigt..

En annan intressant reflektion under dessa dagar är att jag gillar: NAKENHUNDAR..kan ni tänka..helt otippat, gillar jag i allafall Herrman..;) trots att han vid ett par tillfällen försökte tugga till sig Vince päls..(men kan man klandra honom? ;)  


Trots allt det trevliga, vackra, och intressanta är det skönt att vara hemma..min egen kudde..;) mina katter, mitt kaffe och alla hund vänner..           OCH MIN TOALETT..har aldrig gillat att dela dass..;))


Nu ska jag ta mina katter, min hund och mig själv till soffan..blir nog en kort kväll i kväll..   är fullständigt utmattad..;)

Tjingeling!!

 
 
linnea

linnea

28 januari 2012 15:56

Ser sagolikt ut. Och bra att du blev peppad igen för det här kan ni!

http://tassarna.weebly.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards