Alla inlägg den 6 februari 2012

Av Catja Lindeblad - 6 februari 2012 14:06

Snöflingorna fortsätter att singla ner lite försiktigt..och jag säger bara: "men kom igen då"

Ska det vara, så ska det vara rejält..;))  

Ingen sol alls idag och det är ju lite trist

Vi tog vår sedvanliga tur på backen..vinkade till Floyd och vips var Kaper vid min sida och då försvann Floyd och hans matte åt andra hållet..synd att dom två inte kommer överens..Kasper o Floyd..  

Nu gick vi först med Kasper och sen med Floyd..  

Det roliga i det hela är att jag alltid tänkt att Vince är en vek hund men egentligen är han inte det för när det kommer till kritan säger Vince ifrån..kort o bestämt en gång och det räcker..det blir aldrig mer än så..Floyd backar från sitt försök att ta pinnen och Kasper..ja han skäller ju..;) men det blir inte mer där heller..

Floyd och Vince har aldrig varit i luven på varandra och jag hoppas det ska fortsätta så..  


Försökte få lite ordning på alla mina fotoalbum igår..det var innan datans förträffliga värld..även om jag absolut gillar fotoalbum, lättare att plocka fram och kolla..fast numera gör jag foto böcker..

Naturligtvis kom jag inte så långt med det projektet för jag blev ju sittandes och mindes alla dom fina, både tvåbenta och fyrbenta i mitt liv..

Leffy och Ajack..dessa underbara hundar som gjorde att jag inte kan tänka mig att vara utan en Setter..14 respektive 16 år fick dom vara med oss..  

Zeb, Setter nummer två..så gudasnäll och en hund som aldrig kunde hålla sig på marken..;) för att inte tala om valptiden då allt jag ägde och hade var sönderbitet..   han låg ofta på köksbordet när man kom hem, en gång hade han plockat ut muggar och fat ur köksskåpet..snyggt o prydligt stod de på diskbänken..men trots allt bus och gråa hår (på mig) blev det hund av honom också och jag fick njuta av honom i nästan 11 år    


En katt hade jag också..Ezmaralda, hon älskade mig och Zeb..övrigt folk o fä hatade hon..även min son..Ezma gjorde klart för honom vad hon tyckte genom att kissa på sonens kläder och skor..sonen hatade henne också..:)

Sen var det då "skitOlle"..en iller..   och ett antal fåglar och hamstrar..allt enligt sonens önskemål..;)) den senare kategorin hamnade aldrig på kort..;)

Så nu då..finaste Vince..min arbetskamrat och vän,   kan gott säga att jag är lyckligt lottad som fortfarande kan ha denna underbara ras i mitt liv och mina fina katter, den älskvärda Nora och den mindre älskvärda Melvin..;)


Ja så ni fattar ju att jag inte kom vidare i detta med sortering när jag satt där och tittade på alla kort och mindes och tänkte på de alla som inte finns längre..men sen ryckte jag upp mig och stack ut i det härligt kalla vädret med Vince..;)  


Nu är det dags med en tur till tvättstugan..inte för jag vill utan för jag måste..

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27 28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards