Alla inlägg den 10 februari 2012

Av Catja Lindeblad - 10 februari 2012 13:20

Precis hemkommen från en absolut underbar runda..

Sådana här dagar får en att bli lycklig..;))  

Började uppe på backen vid 11-tiden som vanligt för en träff med Floyd..snart kommer Aja och hennes matte också..allt hade gått hur bra som helst..härligt!


På väg dit till backen hade jag videon på kameran beredd.."fasan jakten" SKULLE filmas..min högsta önskan är ju den att få både Vince och herr fasan på bild eller film och jag tänkte film måste vara enklare..;)..nu menar jag INTE närkontakt med Vince och nämnda fasan ABSOLUT INTE..!

Men det ser så vackert ut när Vince "ställer" sig..fasanen flyger upp..  

Nåväl..det var tanken..inte blev det så inte..för nere i "ravinen" går en tjej i röd täckjacka och sjunger så mitt hjärta nästan brast.. måste definitivt vara olycklig kärlek eller missförstådd i största allmänhet..men bra sjöng hon..

Därför missade jag det hela, för fasan flög upp och jag "fibblade" med kameran och det blev INGENTING..men hade det funkat hade det blivit hur tjusigt som helst!

Fåglar var det annars gott om uppe på backen och dom siktade in sig på Floyd..   riktiga retstickor dom där skatorna..till och med Vince gav sig in i jakten..även en katt hittade Vince och den klamrade sig fast högt uppe i trädet..   förhoppningsvis kom den ner när kusten var klar..dvs när två livsfarliga hundar hade försvunnit därifrån..  

Sen tog Vince och jag en extra tur..tänkte träna lite men det blev med betoning på lite..
 

   

Träffade på Kira i morse och vad denna tjej växt..så fin hon är!

Det blev en stilla brottningsmatch sådär på morgonkvisten..;)


Nu en kaffeskvätt..lyckades med att avstå en tur till kondis..det har blivit alldeles för många fastlagsbullar på sistone..  

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27 28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards