Alla inlägg den 11 maj 2012

Av Catja Lindeblad - 11 maj 2012 19:39

Aldrig har en fredag känts så underbar..ingen klocka att ställa.. det är ju inte så att jag ofta ställer en klocka..men just DENNA fredagen kändes det extra härligt..;)

Dag tjänstgöring är till ända..och min delegering är klar för ett år framöver..

För att inga missförstånd ska uppstå så vill jag bara säga att det är kul att "komma upp" på dagen, även om man är lätt(?) förvirrad och har små ångest över att nu ska man bli BEDÖMD..men att ställa klockan, att gå och lägga sig tidigt och med tidigt menar jag innan 23:00.. DET är jobbigt..så sammanlagd sömn under dessa tre dagar räknar jag till cirkus 12 timmar..

Så det är därför jag jublar..JUBLAR jättemycket..

Morgonen får klarar sig utan mig ett år till...


Vince passade på att fylla år också..   den 10/5 fyllde min fina Vince hela tre år..kan verkligen inte fatta det..så fort det går..

Han blev uppvaktad på en av avdelningarna, en GOD present fick han..ska jag någonsin jobba dag så vet jag vilken avdelning jag vill jobba på.. fast det har jag alltid tyckt..;)


Vince klarade väl dessa dagar hyfsat bra..fast sista dagen var han ordentligt trött och någon större entusiasm kunde man inte se..


Vi var också inbjudna till pensionärs rådet för att prata om vårdhunderiet..temat var aktiviteter..och jag hade förberett och skrivit..det smög sig..för jag kunde INTE skriva ut det hela ..så det var bara att gilla läget och improvisera..

Det gick bra..ett par stycken ville flytta till vårdboendet direkt..;) Vince skötte sig fint..bugade efter presentationen och gick runt och hälsade på alla som den artiga hund han är..  


Trädgården har kommit igång rejält dessa dagar och nu får banne mig sätta igång att göra allt färdigt och som en RÄTTELSE vill jag säga det är INTE kvickrot jag har utan KIRSKÅL..ätbart ska det vara dessutom och det är ju bra om det blir kris i kassan..;)                


Oreda på backen idag..MÅNGA harar och förlupna hundar..                                      


För övrigt är det EN valp kvar som inte blivit bokad och det gör extra ont..och jag tänker att jag TAR DEN sen löser det sig nog efter semestern..;-)

Tog en trisslott och en till hängde fast och då MÅSTE man ta bägge..resultat: 50 kr x1..bluff o båg säger jag bara..finns INGA miljonvinster..för då skulle jag väl ha fått dom..;-)


I morgon är det rallymix som gäller och det ska bli KUL..(hoppas jag) och på Söndag promenad i pildammsparken med x antal hundar och fika..

Efter DET hoppas jag det blir heavy shopping på Vellinge blomman..;-)


Nu en kaffetår och soffhäng..

Tjingeling!!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards