Alla inlägg den 4 februari 2013

Av Catja Lindeblad - 4 februari 2013 17:27

Gårdagens eftermiddags tur gick genom käglinge, inte till naturområdet utan vi tog en runda och kollade på alla hus som ploppat upp både här och där..alldeles för mycket om ni frågar mig..;-)  


Sist jag gick här var det åker.. visserligen med utritade tomter..men ingen fart på försäljning så det var grönt fritt o härligt..nu var det MASSOR med hus..

När vi väl gick där inne bland huset och förfasade oss..(tur jag inte sa nåt högt;-) hörde jag mitt namn ropas och minsann man är känd överallt..Heras matte bor där, så nu vet jag det..;-) och Boris bor granne..;-)  


En trevlig pratstund.. och det var nog ett bra tag sen jag gick där för nog tyckte jag hon sa att dom bott där i två år..    


Denna dag hade jag den stora äran att få träffa Presley..inga foto tyvärr men denna kille kom till Sverige förra fredagen..en söt försiktig kille som fått en andra chans..såg ut som en "tollare" uppblandat med vinthund..;-)


Eftermiddagen tillbringades i Toarp och det var också där jag får telefonsamtalet från min son..  

Det händer saker i Malmö..räliga saker..men när det drabbar ens egna blir det genast så mycket mer..min svärdotter blev idag utsatt för rånförsök..tack o lov lyckades hon klara sig  undan fysiska skador..det kunde gått så mycket värre,han slog en glasflaska mot hennes huvud men hon lyckades vrida undan så den hamnade på axeln..förbannade människor som inte har vett att respektera mitt o ditt som bara tar för man vill, som skadar, torterar och gör illa..hoppas ni får allt tillbaka med råge!!!

...och med det har jag inget mer att tillägga..



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards