Alla inlägg den 6 februari 2013

Av Catja Lindeblad - 6 februari 2013 13:21

Idag missade jag Aja och Floyd med några minuter där uppe på backen..mina röstresurser räckte inte till..eller så hörde dom mig och skyndade sig in..;-))      


Märkligt väder vi har just nu..under den timmen jag befann mig på backen var det hagel,snö,regn..

Måste nu ändå säga att nu kan allt det där hålla sig väck till och med snön..även om Vince kastar sig ner och rullar runt i minsta snöfläck i ren glädje..fast det är klart han kastar sig ner i ler pölar också..(fastän jag hotar med badkars bad)..och då föredrar jag snö.. nu vill jag nog att det ska bli torrt och mina blommor ska komma upp ännu mer och solen ska skina och blablabla...tror det dröjer ett bra tag till..  


Käglinge igår och ryktet om tanten som fick böter florerar vilt..men ingen jag mötte hade sina hundar kopplade..inte jag heller i det stora hela i alla fall..;-) bara när jag går in i området..behöver inte reta upp dom som bor precis vid "ingången"..  


Huset bredvid stora får hagen är till salu..   har stått tomt länge p.g.a släktbråk..ja det är det jag säger..pengar får folk att bli galna och göra vad som helst..trist!  

Gick vägen in och kollade runt lite..och minsann hittade jag inte ett hund trim, hundgårdarna ser man utifrån hagen men nu kunde jag se det lite närmare..  

Ja tänk om man hade haft pengar..;-) perfekt o bo där ju..


Zindy lillebror..;-) kommer hem redan ikväll..förstår matte som inte kan vänta tills imorgon..ska bli spännande att få träffa det lilla livet..;-))  


Nu en kaffetår och en misslyckad rulltårta..men jag är inte kräsen, den går nog att äta ändå..  

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards