Alla inlägg den 23 mars 2013

Av Catja Lindeblad - 23 mars 2013 20:06

Vintern fortsätter att hålla oss i järngrepp..och i morse kl 06 var det KALLT sanna mina ord!

Att jag var uppe och ute i denna okristliga timme var för att vi skulle till hundutställningen..eftersom tåget gick 08 och jag tar GOD tid på mig för att göra allt jag gör på morgonen, så var det ett måste att kasta benen över sängkanten tidigt, mycket tidigt..


Många människor i kö därborta vid mässan ,och det vi trodde var kön för alla besökare, visade sig var utställarna och deras hundar i kö till veterinär besiktning..;-)  

Så VI kom fort in..

Detta var nog första gången jag var där i tid så ALLA hundar var på plats och de hundar jag helst ville se, kunde jag se från början..settrar såklart..;-)    


Men vi ville även kolla in Bigge..fine Bigge som ställdes ut, så honom hejade vi på..;-)      

Sen var mitt andra mål att kika på Border terrier,Norfolk terrier och Norwitch terrier.


Så om det blir någon av dessa så lutar det åt Norfolk..;-) En bastant liten terrier..med nedtonat terrier temperament..ja, en sån kan passa Vince och mig, det tror jag..en söt rackare också tyckte jag..och nog får en sån plats både i rullstol och i säng..;-)    


Shoppade loss gjorde vi också..mest Sessans matte och lite skuld till det, var nog jag, för jag hojtade KÖP vid varje sak hon tittade på..men det var bra grejer..och mest till Dizel..Sessan har det mesta..    

Till Vince köpte jag godis..GODIS..att jag aldrig lär mig..för det första han gjorde vid första prov smaket..var att SPOTTA UT..som vanligt..  

Schampo köpte jag med och där har han ingen talan..och tur är väl det..han hade säkert ratat det med..;-) men det är bra schampo och det enda jag använt till honom..K9..


En rygg säck med stol köpte jag med och den är jag särskilt glad för..sen en aktiverings boll..Vince visade väl ingen större entusiasm..men med favorit godiset torkad blodkorv ska han nog  komma igång..;-)


Efter ett par timmar tog vi det säkra före det osäkra och stack hem..      


Käglinge efter det och nu var det faktiskt riktigt njutbart..två timmar där och väl hemma fick jag minsann ta en powernap..det kostar på att shoppa..      


Nu en kopp kaffe och förhoppningsvis kommer jag i säng hyfsat tidigt..upp i arla morgonstund i morgon med..hundgänget kallar..           för övrigt har det varit 1-års jubileum på bästa veterinärkliniken och jag var DÄR och åt fantastiskt god tårta och drack champagne..  


Tjingeling!



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards