Direktlänk till inlägg 9 maj 2015

En rosa liten mage..

Av Catja Lindeblad - 9 maj 2015 17:50

Det är rätt märkligt, i ett par års tid har jag gått och haft valplängtan, ibland så illa att jag nästan lipat när jag sett en liten tjock valp med rosa mage, typ så har det varit..;-)

 

Nu när jag fick det där ja:et så tänker jag: nä, det kanske inte går,klarar jag det,orkar jag..??? Jag borde ju hoppa jämfota och kasta mig iväg och köpa VALP..

Hade nog varit gladare om det varit nån av Rusas valpar som varit reserverat för mig, för det var ju det jag ville..men så är det,man kan ju inte få allt här i världen (surt:) jag tänker också kanske jag ska köpa annan ras, en mindre ras..och då är ju frågan: vilken ras då?? Vilken annan ras är så vackert röd,ser dumsnäll ut, ÄR dumsnäll och ödmjuk, trevlig, tillmötesgående  och alldeles sagolikt vacker!

Dessutom är Vince en sann gentleman..  


Naturligtvis finns det MASSOR av sådana hundar, alla tycker om sina raser

Innan jag köpte min förra setter Zeb så var jag också inne på att köpa annan ras..så jag gick på hundutställning för att "känna av"  

Men till sist hamnade jag vid setter ringen och där satt en av deltagarna med sin setter och dom delade på en smörgås..en tugga till dig och en till mig typ så..då insåg jag ju att det kunde ALDRIG bli nåt annat än en Setter..alla andra raser bleknade i jämförelse på något sätt..;-)

   

Förmodligen blir det likadant nu.. en setter är en setter, är en setter..;-)  


Att jag tänker mindre hund är av praktiska skäl.. att ha en hund som smidigt kan hoppa upp i en vårdtagares säng..(Vince är lite klumpig där) billigare i drift, i matväg tänker jag då..    


Fast å andra sidan kan dom inte vara för små heller.. Vince är i perfekt höjd att klappa.. om man har en liten hund så är det ju risk för ryggont varje gång man ska böja sig ner och det är ju ofta..(man får tänka på sin ålder;-)     Jag HAR ju faktiskt några andra favoriter: Welsh spaniel,springer spaniel, powder puff (ja faktiskt) Saluki är vansinnigt vackra men jisses vad jag hade varit nervös,dom ser ju rätt klena ut..Irländsk terrier gillar jag också (röd färg;-)

Sen har vi ju Boris..Boris gillar jag också..;-))  

Så det finns ju en del trots allt

Men ändå alltså det är INTE en setter...  


Nu har jag kastat iväg ett mail till en uppfödare i Göteborg som enligt "valplistan" har valpar med leverans lagom till min semester, förmodligen är dom också tingade men är det menat i år så är det ..annars får det bli nästa år..jag har ju fått ett JA:-)      


I morgon fyller min vackre röda 6 år..hela 6 år och jag fattar inte hur det har gått till, han var nyss en liten tjock valp med rosa mage..  

Imorgon ska jag också fira mina barn, åtminstone den ena är min, den andra har jag fått på köpet;-) och det var banne mig inte längesen jag pussade hans små rosa fötter..ja, jäklar vad tiden går!    


Tjingeling!





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards