Alla inlägg den 6 mars 2015

Av Catja Lindeblad - 6 mars 2015 09:47

Denna vecka har inte varit helt igenom angenäm, förvisso har jag varit ledig och det är ju positivt..men ibland räcker inte det..  

En förklaring/besked får jag på måndag och då hoppas jag att den andra delen av ledigheten blir bättre..  


Fram tills dess går jag o går och går...;-) jag gick ju med i gruppen "100 km..och jag gick 100 km i februari och jag kommer att gå det denna månaden också.. 62% är redan avklarat..för jag blir liksom besatt, vi brukar alltid gå mycket vince och jag.. men nu är det liksom som en jakt och jag vet inte riktigt på vad..ära och berömmelse? Bekräftelse?

Det enda jag får av det är ont i höften..för vi jagar fram, känner riktigt hur ögonen lyser av besatthet när jag stretar fram över stock o sten..fort,fort ska det gå..

Tyckte faktiskt Vince gick lite stelt efter vår 9,4 km runda häromdagen..  

Så det är nog för jag kvickt vill bli av med utmaningen..bli färdigt så vi kan gå som vanligt igen.. långt ,men med fika pauser, foto pauser och mys o godisletande  


I går blev det två gånger käglinge..vi hann med lite mat och vila sen körde vi en omgång till, fast det var ju för att hundgänget skulle dit och jag var ju tvungen att se hur Maxi blev i sin nya frisyr..kan ju säga att hade Maxi kommit springande där på vägen utan matte hade jag ALDRIG känt igen honom..milde tid vad all den där pälsen kan göra;-))

Söt var han ju hursomhelst..;-)      


Nu blir det några dagar av måttfull rastning..både Vince och jag behöver mjuka upp våra muskler..Vince är ju trots allt snart 6 år.. som en som jag mötte i käglinge sa: ja, han är ju gammal..settrar blir väl inte så gamla..??!!        

Phu!! Det var sannerligen en örfil..tack o lov har jag hört precis tvärtom och min första setter blev nästan 14 och han var banne mig som en valp ända tills det bittra slutet..och Zeb blev 10,5  så min förhoppning är ju att Vince ska slå dom andra två och blir typ 16..;-))          


Nu blir det nog en tur till käglinge .. om jag får loss Vince från soffan!


Tjingeling!





Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards