Alla inlägg den 15 mars 2015

Av Catja Lindeblad - 15 mars 2015 16:09

Det kan ju faktiskt bli farligt på riktigt om man vimsar till det och glömmer..blev rulltårtasugen efter promenaden med Vince och tänkte "hej o hopp jag svänger ihop en rulltårta..sagt o gjort, in med den i ugnen..sen var rulltårtan som bortsuddad från mitt minne och jag sitter där framför fb..efter en stund tänkte jag "usch fasiken vad det luktar bränt" ja, jäklar RULLTÅRTAN!!  

Det gick att skrapa bort det värsta;-)) Jäkla Fb!! jag glömmer min själ tid och rum, hemmet blir eftersatt, skiten frodas, mina stackars djur suktar efter mänsklig kontakt..ja, ungefär så;-) en liiiten överdrift men fasiken inte så mycket..kunde bränt ner hus o hem och blivit utan rulltårta till kaffet! (det var ju det värsta förstås,utan kaka;)

Sen är det ju bra med fb också om man behöver hjälp med nåt eller hittar en förlängesenkompis;-))


 

I går var det dags att fira Anton, systersonen..16 år!!   (blev det rätt tro??;) kan banne mig inte fatta hur fort tiden går..jag bara kollar på Liam (9 månader) hoppsan han föddes ju nyss..nä, sakta ner lite nu alltså..        


Trevlig kväll igår bara synd att inte den andra lilla bebisen var på plats, det hade varit kul att se dom två tillsammans..     

         

Vince har varit lite extra trött den här veckan som gått och genast nojar jag..kanske är han bara vårtrött som jag och inget annat..

Men jag är ju expert på att tänka det värsta..och vad tusan det VAR ju ett par gånger "det värsta" i höstas så man vet ju aldrig..  


För övrigt har jag sett de fluffigaste rumporna..åh vad jag vill ha höns..  


Det underbara ledigheten går snart mot sitt slut och det är dags att göra sin plikt men efter de sista händelserna där, så känner jag mig icke manad..på något sätt känns det inte lika hemskt att tänka på pensionen..den där taggen har satt sina spår..:-(


Tjingeling!



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards