Alla inlägg den 24 mars 2015

Av Catja Lindeblad - 24 mars 2015 08:41

Jodå minsann.. nu har det plötsligt hoppat fram till den 24 mars och det utan jag hade en aning;-) ibland flyter dagar ihop och man har ingen aning om vilken dag det är..jag menar man går och lägger sig och sen vaknar man (tack o lov) och det är fortfarande samma datum och ibland blir det godmorgon och godnatt till samma folk på jobb.. så snacka om att det inte är helt lätt att hålla ordning på dagarna..  


Ett mail har kommit under denna tid och kort o gott har det stått "ärendet avslutat" varken mer eller mindre, ingen ursäkt ingen beklagan över att ha blivit utsatt för denna vånda..(i rättvisans namn får jag ju säga att jag fick en beklagan på plats) men ändå alltså, en skriftlig ursäkt hade inte suttit fel och en undran har jag ju: blev det en klarhet av VEM,VAR och HUR ??? För det känns ju som den stora frågan, i alla fall för mig..

Kan helt ärligt säga att när jag närmar mig  huset får jag hjärtklappning och det är INTE av lycka..

   

Ett besök till Ullared har det också blivit och denna gång planerade vi allt ut till fingerspetsen..jag fick ihop en fin inköps lista, sonen tog en semester dag, vi åkte mitt i veckan, innan lön och andra bidrag..det fanns med andra ord ALLA förutsättningar..  

Men inköpslistan "försvann" miniräknaren gav upp, folket strömmade till, visserligen var det nog mindre folk än normalt men mer än väntat..  

Men trots det, trots att jag senare, mycket senare hittade min inköps lapp och såg att utav allt jag handlat i denna överfulla vagn var det endast 5 saker från min lista..hepp! Så var det en lyckad tur.. Liam som gjorde sin Ullareds debut (vad månde bliva) skötte sig alldeles utmärkt!     Så även hans föräldrar;-)   och är det någon som tycker att det inte lönar sig att åka dit kan jag bara säga att visst gör det de..för jag köpte en Wheely bug som enligt ett reklam häfte från Hansa kompaniet kostar 995 riksdaler (huvaligen) på Ullared fanns dom för 399 riksdaler leksaker och barnkläder ÄR billigt  

Sen är det ju klart jag skulle inte kasta ut alla dessa pengar på en shoppingtur på stan,men i Ullared, där släpper man spärrarna och man kastar ALLT i shoppingvagnen, så det blir väl dyrt ändå förstås..  

Det tar på krafterna hursomhelst så jag somnade på soffan med ALLA grejerna utplacerade runt om i lägenheten

 

En i hundgänget har trillat och skadat sitt knä och får gå med kryckor och det är väl kanske inte nån stor grej men det blir det om man har två hundar och bor på andra våningen..eftersom jag ser det som en form av rehabilitering av min fobi mot "såna där" hundar så har jag anmält mig som frivillig hund rastare ;-)  

Nu går det ändå smidigt eftersom jag känner henne.. Leia denna fina amstaff tik, men trots det så har jag ju inte varit så nära som det blivit under dessa dagar och i början kändes det lite märkligt att jag var ute på promenad med en "sån där";-)) nu har vi kommit till det stadiet där vi pussar varandra Leia och jag..dvs tills jag såg att hon liksom som så många andra av våra hundar äter B.A.J.S   sånt gör ju inte Vince

 

Idag på denna min enda lediga dag REGNAR det..men jag är inte förvånad..förmodligen är mitt karma konto fortfarande på noll..  

Fast å andra sidan behöver jag både städa och tvätta så det passar ju rätt bra ändå..kanske har jag tur när det är dags för långturen med Vince att regnet dragit bort och ersatts av strålande sol och fågelkvitter..(hoppas jag på för mycket tro)

 

Tjingeling!








Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards