Alla inlägg den 12 mars 2015

Av Catja Lindeblad - 12 mars 2015 17:19

Förra veckan var ingen höjdare tack vare ett brev som damp ner i brevlådan..känslan när jag öppnade detta brev kan bara beskrivas som att hoppa från hög höjd med diarre'..eller en mindre hjärtinfarkt..för jag lovar jag fick bröst smärtor

Har aldrig någonsin blivit kallad till möte med arbetsgivaren på detta sätt..ALDRIG! och jag har varit i kommunens tjänst sen 1978..  

Inte kändes det särskilt trösterikt att vi var flera som blivit kallade..(jo lite)

I måndags var jag på detta möte, jag o min kollega och vi hade tänkt o tänk och fortsatt att tänka, men vi hade inte kommit på något överhuvudtaget som kunde resulterat i detta brev..

 

Att få information om vad det handlade var ju en lättnad..samtidigt var det inte helt ok..  


Det är ledsamt och det sitter som en tagg i själen för det finns ju en risk att det här aldrig kommer fram och då kommer taggen att sitta kvar!


 

Men jag har haft RunKeeper på och jag har gått i rasande takt..det hjälpte faktiskt!

Fast nån direkt njutning har det ju inte varit,både Vince och jag har haft känning av höften och banne mig om inte Vince haltade lite efter rundan på 9,4 km  

Så därför var det helt ljuvligt när vi häromdagen på morgonrundan kunde gå lugnt och fint och jag blev inte ett dugg uppjagad när Vince stannade extra länge över en förmodad kissfläck och jag log så trevligt mot människor som styrde stegen mot oss för en pratstund..visst är det bra med utmaningar och mål men lagom är bäst..

         

Eftersom vi knappt hann kolla på rundan runt Arriesjön sist vi jagade runt den, så tog vi rundan idag, utrustade med fylld ryggsäck med godsaker..för vi är ju lite av livsnjutare Vince och jag och har vi nu äntligen hittat stigen som går runt hela sjön så ska den banne mig utforskas!

           

En fantastiskt härlig tur!

 

Igår efter vårt nattmöte där jag för övrigt fick klappa om Håkan;-)   så bar det iväg för en gos stund med Liam..Härliga unge! Han börjar verkligen visa sin personlighet och den är bestämd;-) dessutom är han jäkligt trött på min kamera..;-)

God mat igen, denna gång lagad av svärdottern..ja, man har det bra!          

I morgon träff med väninnan..trisslotts skrapning och vin..måtte vi nu vinna MASSOR med pengar!

 

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards