Alla inlägg den 1 mars 2015

Av Catja Lindeblad - 1 mars 2015 11:28

Det är tvära kast när det gäller vädret och det är såklart inte mycket att göra åt det..mer än att gnälla förstås,och gnälla är jag bra på;-)  

Försöker verkligen putsa på min positiva sida men jag kan säga att jag misslyckas oftare än jag lyckas..undrar varför,har jag månne alltid varit en missnöjd stackare tro..?? ;-)

 

Men om jag då listar de positiva stunderna så måste det ju helt enkelt bli en tur i soligt väder för det var det ju häromdagen..det försvann ju under tiden vi gick förstås;-) men dock alltså,så värmde solen gott        

Sen lyckades jag ta mig upp för träff med hundgänget klockan 08 det var ju positivt och det var trevligt att träffa dom alla..nästan alla, för några är precis som jag sömntutor..

         

Det märks ju att vi har varit från varandra ett tag..alla hade tappat det där med gruppfoto..även fotografen..så vi måste ju öva..   Att fotografen definitivt behöver ha glasögonen på såg jag ju när gruppfoto skulle tas på morgonrundan idag..ett jäkla grässtrå som täckte nästan alla foto..var fasiken kom det ifrån och HUR kunde jag missa det..att hundarna inte tittar mig djupt in ögonen eller rättare sagt in i kameran är ett annat dilemma..någon hund hade till och med osmaken att vända rumpan till;-) men vi kommer tillbaka,det gör vi..vi ska lyckas;-)        


Bristen av glasögon blev väl rätt tydlig när jag var på vippen att utbrista "det sitter en rovfågel på en pinne" men Boris matte hann före och vi var bägge på 1:a plats i de blindas förening..för vad det än var så var det inte en rovfågel..det blev ju kristallklart till slut..skönt är det i alla fall att inte vara ensam i de där suddiga ögonblicken..  


En härlig tur om än lite långsam tur till Toarp, vi är ju några som ska gå 100 km denna månaden också och meningen är att det ska gå power takt..fast vad gör väl det, det ska ju kännas njutningsfullt också        

En hel del gegga blev det och naturligtvis snö och blåst..varför inte liksom;-)

Men 7,7 km blev det och det var väl bra sådär på morgonkvisten

Vince åkte i badkaret när vi kom hem,jag hade förvarnat honom  

Man får väl säga att premiär doppet blev avklarat för några och sen lerinpackning och då får man "betala" med ett badkars dopp..  


Liam är på annat håll idag så jag får väl stå ut med det, det får bli ett besök i veckan istället;-)


Mitt ena par glasögon har kommit och tack o lov för det så jag kan glo på tv..att detta par har ett barns storlek försöker jag förtränga..det andra paret ska komma i veckan, det var dom som tog fram ett gott skratt, ska bli intressant att få dom på näsan.. de lär åtminstone vara större,mycket större..  

   

Att det verkligen ska komma valpar är bekräftat och Vincent syster ska få en kull igen i slutet av mars och jag mår nästintill dåligt för jag vill ju så gärna..men det går ju inte eller gör det kanske det..det är det som snurrar i huvudet..men det är ju nu man ska tänka positivt "klart att det går";-)

Fast säkert är alla bokade..

Tiden får utvisa..är det menat så blir det så..  


För övrigt har Vince blivit utsedd till björn (igen) brunbjörn..;-)  ja, kanske där är en viss likhet;-)) tilläggas bör att personen var typ tre år..;-)  

Tjingeling!




Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards