Alla inlägg den 1 mars 2011

Av Catja Lindeblad - 1 mars 2011 17:49

Ny månad och nya löften..;)  

Ja, det ena spräckte jag direkt, genom att köpa ett styck toblerone när jag var iväg och handlade idag..vad är det med mig??

Det är bara ynka 4 kg som jag vill ska lätta från min kropp..det är en himla tur jag har hund, hur hade det annars gått..?


I gårkväll gjorde Vince en fantastisk grej..han HÄMTADE sin tuggrulle och gav mig..först rullade han den med tassen mot stolen där jag satt, sen tog han upp rullen i munnen och gav mig den..och jag tänkte ÄNTLIGEN..men jag måste ha drömt för det var den enda gången och oj som jag försökt få honom att göra om..

Drömt hade jag också gjort i morse när jag vaknade 04:25..drömde att syster yster SKREK åt mig o jisses vad arg hon var..hon stod med en vit kruka i handen och hon var inte nådig..varför syster yster var så arg, det vet jag inte, det framkom liksom inte, eller så har jag glömt..

I alla fall så stod Vince upp i sängen och glodde på mig..kanske var det mitt eget skrik som väckte mig..hemska mardrömmar..;)


Träff med fm-gänget..Floyden såklart..Hugo dök upp och Rossi...    

Rossi kom jag ihåg från i sommras då hans förtjusning för Vince blommade fullt ut..han hängde och klängde och han gav aldrig upp..

Nu var det Floyd som var favoriten..och var det inte så Floyd stod still, då jäklar..han hade temperament den gode Rossi..;)                  


Rossis matte fick 0 lydnads poäng från Hugos husse..Rossi stack från sin matte och tog en  tur bort till oss på hemvägen..ville kela lite med Vince..våra hundar däremot..full pott..;)  


Det blev räv skogen på em..Vince fick span på kanin eller nåt..      

På väg hem blev det bra tillfälle att träna Vince..lekglad(?) dvärg pinscher en bit från Vince och Vince han sitter och sitter..men till sist blir det för mycket för honom, så när den andra hunden gör ett sista retfullt hopp så sticker Vince efter...

Inte ens mitt hojtande stoppade honom..men visselpipan gjorde det, så efter visst tvekan på stället, helvänder han och kommer..

Undrar vad pinscher ägaren tänkte..kan tänka själv om en hund kommer rusande och ägaren tjoar, då tror man att den där hunden är en ilsken en..dom försvann så fort att jag inte fick sagt att det var träning på gång..kanske blir jag bannlyst vid rävskogen nu..;)  

Förhoppningsvis såg han att Vince var en toppenkille som bara ville busa en stund..:)


Möte på jobb i morgon och jag som sa till Floyd's matte att "vi ses imorgon"..  


Nu lite "knäträning" och så får jag försöka med tuggrullen igen..

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards