Alla inlägg den 14 mars 2011

Av Catja Lindeblad - 14 mars 2011 16:52

Helgen over and done..min rygg likaså, förra året när ryggen strejkade så höll det på i sex månader..vilket innebär två månader till då..

Fast det var värre förra gången..

Om nu nån undrar varför jag inte går till läkare, så gick jag förra gången..och jag kunde lika gärna varit utan det besöket..så det är bara att härda ut och kämpa på tills man inte kan gå längre..och då får man ta rullstol till jobb..;))  


Någonstans läste jag att det skulle vara strålande sol..men det kan jag inte se..och det beror INTE på mina skitiga fönster..dimma och lite regn det är vad som bjuds..


Katterna hade roat sig med att dra ner ett antal krukor..så det var bara att greppa dammsugaren i morse, ett slag övervägde jag att skita i det och ta det sen..att sätta i gång med sådant efter ett nattpass är inte vad som står på önskelistan..men jag var syster duktig och när jag väl kom igång så..:)


Har hela helgen gått vägen där man passerar stor rast gård..den vägen är trevligare att gå och lite snabbare om man inte ska stanna och snacka med allt o alla..det vill Vince..jag också för all del..det finns många hundar i Husie..;)  

I rastgården brukar jag träffa en halvsyster till Vince..dom har samma morsa..;) några halvtaskiga foton blev det när vi stod och hängde över staketet..       bredvid och också utanför stod en mega stor hund som jag i förskräckelsen glömde att fråga vad det var för ras..14 månader var han i allafall, det sa hon när denne hund gjorde ilskna utfall mot dom andra hundarna och till sist mot Vince..

Tjejen kunde knappt hålla sin hund och där är jag så tacksam att Vince inte svarar tillbaka..    


En riktig eldsjäl träffade jag också, en äldre man som varje dag tar bussen från Oxie till jägersro och matar en katt som håller till vid ridhuset detta har han gjort i åtta års tid vardag som helg, julafton, nyår..ALLA dagar..vilken människa!!  


Nu är det tid att tänka på vad det ska bli till middag..månne blir det lax i folie..:) och så måste jag ringa syster yster!

Tjingeling!



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards