Direktlänk till inlägg 26 maj 2012

Talldungen del fem..

Av Catja Lindeblad - 26 maj 2012 17:29

Så kom då den där sista dagen på kursen..diplomeringen kvar, men det är ju upp till Vince.. MIN del är klar..;-)  

Det har sannerligen varit en berg o dalbana och jag ångrar INGENTING..(ska ju vara att jag är så jäkla knäpp;) men hade jag vetat fullt ut vad det innebar hade jag nog tänkt till EN GÅNG TILL..  

Fast det har varit en utmaning..om jag nu ska referera till min knäpphet.. att inte tro på mig själv och Vince..fast Vince tror jag på, det är MIG själv jag inte tror på..det är som jag brukar säga att Vince hade varit ÄNNU BÄTTRE om han hade haft den där "gåpåiga typen" till matte..  

Men vi behöver varandra Vince och jag och då kommer jag till detta med team..VI ÄR ett team Vince och jag..det allra BÄSTA..Oavsett hur det går med diplomeringen!  


Teoriprovet var blodtryckshöjande och det var ju en förbaskad tur att jag lyckades komma ihåg att ta mina blodtrycks sänkande..;-)

Efteråt såg jag allt i ett klarare ljus..det var var då jag tänkte: hur sjutton kunde jag skriva SÅ där???...VET JU..men det gick vägen ändå..108 var godkänt och jag hade 126..135= full pott..så jag är nöjd..(nästan;-)


Något som jag har kommit underfund med dessa månader är att jag tycker/tror en sak..andra tycker/tror en sak...hur är det möjligt..??                  

Fast då måste jag ju bara ta LASSE..   finaste Lasse och hans matte Jenny..(vi hade kunnat vara tvillingar;) hon är banne mig precis som jag och hon har den ljuvligaste hunden som är som klippt och skuren för att vara vårdhund..!!! Och ändå tvivlar hon..ALLA hundar på denna kurs passar som hand i en handske och ändå tycker vi en massa och tänker en massa..man kanske bara skulle tagga ner..;-)


Kanske var det därför samtliga efter provet agerade som om vi fått underkänt hela högen..luften var ur oss..


Tack o lov då för dom bästa värdar ever, som tog oss till Haväng..för att där på stranden äta och dricka gott..(där kom vinet;)                                    

Måste säga att är det nån där ute som vill till Österlen och inte vet var dom ska bo..BO PÅ TALLDUNGENS GÅRDSHOTELL!!

Dessa människor har gett "ett gott värdskap" ett ansikte!!  

Vet i alla fall att jag kommer att återvända..            

ALLA har varit så goa och fina och DET kommer jag att sakna..tur FB finns, då har man lite koll..;-)


En ny vårdhundsförare har sett dagens ljus..den finaste tösen..tänk att man sett magen under hela kursen..och sen finns HON HÄR..ett MIRAKEL sanna mina ord..    


Nu plötsligt kommer jag på att I KVÄLL BEHÖVER JAG INTE LÄSA NÅN KURSLITTERATUR...den bok jag har kvar att recensera har jag läst fram o baklänges och det blir lätt som en plätt..;-) jag kan helt hänge mig åt mord och andra otrevligheter..Mari Ljungstedt here i come..


Fast ÄN är det inte över..DIPLOMERINGEN...Och jag kommer att svimma i dörren..  


Tjingeling!!

Ps: vill nån socialisera några Mallis (malinois) valpar..eller kanske rent av köpa så kan jag hänvisa till: Mc Marras..Grannen socialiserar för glatta livet   ..och jag tänker att DET hade ju varit ett bra sätt att se om det hade funkat med valp...dum ide' eller???  



 
 
Ingen bild

Catrin

27 maj 2012 22:23

Grattis Catja! Bra jobbat och jag ska hålla tummarna för Vips. Har dock inga tvivel på att det inte skulle gå bra :))

Kram
Syster Yster....

Catja Lindeblad

27 maj 2012 23:42

Tackar för det..men man kan aldrig veta..;-)
Slog en pling i går..ingen telefonsvarare..funkar inte??
Ha det gott..!
Kram C

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards