Alla inlägg den 3 april 2012

Av Catja Lindeblad - 3 april 2012 19:02

Praktik idag   och det bästa Vince vet är när han kan vila..det är himla bra när man jobbar natt..men på dagarna vill man ha lite mer action, fast a' andra sidan vill inte vårdtagarna ha så mycket action..så han duger bra på dagarna också den gode Vince..;)   när han var liten och för all del när han blev äldre var jag ofta på djursjukhuset och min frågeställning var: är han frisk..? Han är alldeles för lugn"..och det måste vara nåt alldeles fantastiskt roligt att få höra en sån sak..för alla har skrattat och han är frisk för det visar alla prover vi tagit..men ändå tänker jag: han är så lugn..  


Det är härligt när vi kommer..det är rena jubel skriken och tänk vad glad han gör dem alla..HÄRLIGT!!


Det är tröttande att vara på "dagen" så vi tog en tupplur när vi kom hem..;)

Sen bar det av till "backen" en nätt liten skara mötte mig där uppe..         men tusan vad kallt det var..mina vantar har jag lagt längst in i ett skåp, för nu jäklar är det vår..men jag tror nog att dom får åka fram ett tag till..men mössan, NÄ.. där går gränsen..(tror jag)


Blir alltid så glad när jag varit där uppe på backen..ett härligt gäng allesammans..;)                        

Inga "rymningsförsök"..inte på riktigt, fast Vince ville kanske åka iväg med Snickers, för han tog ett skutt upp i bilen innan luckan gick igen..han tänkte kanske på lekstunden i Snickers trädgård och den goda äpple kakan..så jag förstår honom..;-)  


Nu ska jag tänka på nån etisk dilemma..har stött på en del under mitt 34- åriga yrkesliv..(var tog DOM åren vägen:) men ändå har jag svårt att få dom på pränt..

Tjingeling!!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards