Direktlänk till inlägg 27 februari 2013

Slutet av Februari

Av Catja Lindeblad - 27 februari 2013 10:24

Det var sannerligen bättre förr..åtminstone om man tänker på bokrean..

Det var de enda gångerna jag tyckte om att trängas i affärer..

Det var med viss förväntan man stormade bokhandlarna i hopp om att få tag på DEN boken..nu köper man böcker på nätet och om man till äventyrs tar sig iväg rent fysiskt så inte behöver man trängas.. rätt trist faktiskt..      


Det som också var bättre förr var min midja..den som jag inte har längre..istället har jag "kuddar" bak ryggen typ..

Det konstaterar jag varje gång jag är i ett provrum, därför undviker jag provrum och har slutat handla kläder..det enklaste hade förstås varit och sluta att äta allt skit jag äter och motionera mera..;-) fast DET är inte det enklaste..

Det är en av orsaken till att jag gillar vintern och kyla så man kan bylta på sig och inget syns..men nu kommer ju våren..      


Vincent har inga kuddar bak ryggen ändå hade han gått upp 1 kg!!

För jag tror han vägde 36,5 sist jag var hos veterinären.. NU 37,5..det fattar ju inte jag, vi går precis lika mycket eller är det bara vad jag tror..man kan ju undra..

Veterinärkliniken här i Oxie är bra faktiskt..under dom år jag gått med Vince till djursjukhuset med hans ögon har INGEN där testat hans tår produktion..istället har man sagt att att alla hans ögoninfl beror på att hans ögonlock växer inåt..och sen avvakta.. det berömda ordet som också används flitigt inom människovården..;-)

Men nu blev det mätt.. med två mät remsor i ögonen satt han så fint den gode Vince och det ligger något i underkant..så efter behandling ska vi mäta igen..så kanske vi kan få bukt med det här..


Backen i går kväll såklart och valparna har växt..Gizmo är en modig typ som hänger med grabbarna över stock o sten..nästan för modig..när Vince var 10 veckor vek han inte från min sida..;-)            

Det ska bli så spännande att se hur bägge två utvecklas..    

MIN valp längtan har INTE blivit mindre men jag lindar in den och bidar min tid..;-)

Hundutställning den 23-24/3 då ska jag gå och känna av vilken mindre hund jag skulle kunna tänka mig eller om jag står settern trogen..;-)


Var efter min första setter på väg att ta en annan ras, men efter DEN hundutställningen efter att ha stått och sett en setter dela glass med sin ägare, blev jag då fullt på det klara med att nån annan ras blir det INTE.. så DÅ blev det Zeb och nu Vince..så vi får se..det är ju det att jag skulle vilja ha en mindre som lite mer smidigt kan ligga i sängen hos en vårdtagare och även i knät..men det ska INTE vara en knähund i den bemärkelsen..den ska kunna hänga på våra 3 timmars rundor och vara större än katterna..;-)


För övrigt har vi fått hälsning ända från Kenya till oss på backen;-) Ajas matte och husse har det varmt o gott..;-)  


I dag verkar det bli soligt så vi får skynda oss ut..lite kyligt och det är ju bra..

Tjingeling!!



 
 
Ingen bild

Nina (Boris matte)

27 februari 2013 13:43

Hallå Catja!

Vilka roliga bilder på alla hundar. Är det ok att kopera dem härifrån?

Catja Lindeblad

28 februari 2013 08:31

Tack ska du ha..såklart är det, ta hur många du vill..;-))

 
Ingen bild

Catrin

28 februari 2013 20:26

Ha haha, "kuddar" på ryggen, ja ja men då sitter man så mkt skönare, eller hur?!
Ses lördag, kram!

Catja Lindeblad

1 mars 2013 17:25

Hm..det kallas positivt tänkande..;-) helt rätt..
Ja, vi ses lördag! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards