Direktlänk till inlägg 16 mars 2013

Lördagen den 16 mars...

Av Catja Lindeblad - 16 mars 2013 21:51

Vad kan jag nu säga om denna dag då, förutom att det har varit kallt..;-)

Det är lustigt att när man tycker nånting räcker, att nu är det nog, så klarar man knappt av om det fortsätter..så också när det gäller väder..jag menar jag älskar kyla o snö..när snön lät vänta på sig då i början på vintern så övervägde jag starkt att flytta till Kiruna  för att kunna få kämpa mig fram i meter höga snödriver och frysa häcken av mig..;-)


Men NU..nu fryser jag ihjäl bara det är -1 grad  och bara ordet snö får mig att börja böla (nästan:)

Men det är liksom stopp nu med det kalla och blåsiga och nä inte snö..jag vill se gröna gräsmattor och så vill jag se om dom där snödropparna som jag TROR jag planterade i höstas VERKLIGEN blev planterade..;-)

Såg i mitt fotoalbum att blåsipporna vid backen blommade i mars månad förra året..ofattbart..! VÅREN kom NU!!!  


I morse kom jag i lätt chock tillstånd för jag var först på plats.. DET händer INTE ofta!      

Dom var så söliga så jag fick gå ner o möta upp..;-))

Det är nog småglinen som tar tid förstås..de där små benen..

Vince var väldigt kärvänlig idag, kom flera gånger och skulle pussas..förmodligen för jag hade hela fickan full med korv..;-))        


Min stackars mage som verkligen fick sig en omgång tar god tid på sig att bli helt bra och jag har en viss känsla att det är snuset som bromsar upp det hela..  


Trots det blev det Käglinge med Snickers matte och där hängde Siri också med..inte ett enda koppel i sikte..;-))      

Sen fick jag röjt lite också tack o lov för det..min största fasa har varit dessa dagar att "nån" oanmäld skulle stå där utanför dörren och vilja komma in..;-)

För när JAG tycker det ser jävligt ut då är det de sanna mina ord..jag är VÄLDIGT flexibel när det kommer till städ..;-)


En till valp ska snart komma framför mina ögon i form av foto på FB..en arbetskamrat är o hämtar nu i helgen..en Malinois..tycker hela världen svämmar över utav valpar..utom till mig..

Fast jag har ju Vince..han är visserligen ingen valp längre..men tänk om jag inte haft HONOM..huvaligen hemska tanke!!  


Häromdagen tog jag årets kort..det var inte ett särskilt bra kort men motivet var verkligen fint..en tiopoängare..mina katter..de har inte under alla dessa år suttit bredvid varandra och har dom det av misstag, så har det slutat med fräsningar och en o annan lusing..men den senaste tiden har dom faktiskt gjort det x antal gånger och Melvin har till och med nedlåtit sig att putsa till Nora lite kärvänligt..;-) och det var ju på tiden..Melvin blir nio i år och Nora blir sju..;-)    


Nu är det dags att hoppa i säng och i natt hoppas jag att jag sover lite bättre..

Tjingeling!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards