Alla inlägg den 9 april 2015

Av Catja Lindeblad - 9 april 2015 17:12

En sak är säker det gäller att hålla koll på marken också..det blev jag varse i måndags och det blev jag varse idag..  

I måndags försökte jag likt "Alice i underlandet" ta mig genom ett kaninhål..det enda som kom ut av det var en förfärlig ryggvärk som inte visade sig förrän på tisdagen när jag likt en gymnast(?) rullade ur sängen..kan säga att det var tur Vincent's bia bädd var där..  


Sen fick jag allt vackert stanna hemma och det retar mig allra mest..jag menar här har man slitit benen av sig en hel påskhelg och varit glad över att få ihop lite "extra" pengar..nu blir det liksom plus,minus,noll..jäkla skit!

   

I morse kändes det ändå lite bättre och sjukgymnasten har sagt: Håll dig i rörelse" så jag gjorde just det, vi gick en längre runda Vincent och jag..bort till skogen..fantastiskt härligt väder och jag kunde gå rätt hyfsat utan att vagga fram  

Vi kollade på vitsippor dvs jag kollade, Vince hade fullt upp med kaniner och fasaner,allra mest fasaner..      


Så det var nära VÄLDIGT nära att jag istället för en fin rodnad på näsa och kind av solen skulle fått med mig en fasan att ha på middags bordet ..  

För plötsligt var han där och jag vet att jag sekunden innan fasan stackaren flög upp, såg honom och tänkte: "oj nån har glömt sitt mjukisdjur"

För fasanen låg så stilla där i lövhögen och han liknade precis den leksaken Vince har här hemma ..

Så Vince var en nysning ifrån honom när han flög upp,fasanen var MYCKET nära mig också..det är det här med glasögon,det kommer att sluta illa en dag..riktigt illa..  


På fotona ser man fasanen ligga och trycka,lite till vänster om Vince och sen när han flyger upp syns han långt upp till vänster..det är ju kasst att jag inte lyckades ta foto när han var så nära men snacka om att jag blev skitskraj..    


Massor med vitsippor och nästa vecka är det nog ännu mer.. får hoppas jag är bättre i ryggen då,så vi kan gå dit igen för det blev i mesta laget denna gång, det känns ordentligt nu.. det är ju så typiskt mig..men det är gräsligt att vara hemma och inte vara sjuk och med sjuk menar jag feber och okontaktbar för omvärlden..;-)

 

Vince slocknade direkt vi kom hem..han är fortfarande okontaktbar..;-))

 

För övrigt är jag glad att Telia lämnat tillbaka "mina" kanaler.. så då slapp jag klydda med någon annan..vi ses på måndag Criminal minds och Stalker..;-))

 

Nu är det dags för mina ryggövningar om jag klarar av dom nu då..


 

Tjingeling!





Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards