Alla inlägg den 12 april 2015

Av Catja Lindeblad - 12 april 2015 17:00

Har sagt det förut och säger det igen..jag ÄLSKAR söndagar..vet egentligen inte varför, men det ligger nåt stillsamt över en söndag  

När jag var mindre så var söndagar "hemmadagar" dvs vi fick inte gå ut och leka, man skulle vara hemma och umgås

Till fika blev det alltid en choklad bakelse med grönt strössel på ;-)  


Vi var en familj med rutiner;-) på helgerna när vi åkte upp till stugan så var det ALLTID mörbiff med pommes på fredagen

Allt det där ger en varm känsla när jag tänker tillbaka, känslan var förmodligen inte riktigt lika varm när det begav sig..  

Kommer ihåg att man ville ut o leka och inte alls ville sitta inne och äta chokladbakelse (man fattade inte sitt eget bästa) och att åka upp till stugan var ju skit när man mycket hellre ville vara med pojkvännen i stan..;-)  


Men söndagar alltså jag gillar dom..kanske hade jag inte gillat söndagar lika mycket om jag skulle arbeta på måndagen, det är ju det förstås;-)  


Träff med Liam är också en sån sak som ger värme långt in i hjärteroten..han är verkligen en goding på alla sätt o vis..      

Har också fått en viss förståelse för min mamma och det är trist att jag inte har tillfälle att berätta detta för henne..men jag gör likadant som hon gjorde så fort sonen åt något större än en ärta..vände bort ansiktet och sa: "Usch klarar han av detta nu då"???  

Hela tiden..kom ihåg att jag var måttligt road..faktum är så var jag rätt irriterad på henne..

Men morsan.. jag förstår PRECIS!!  

Denna oro för barnbarn är nåt HELT ANNAT än för sitt eget barn..jag menar sonen satte i halsen och det rejält och jag gjorde helt enligt boken..lugnt o fint..(ok, kanske inte helt lugn o fin) och äppelklyftan kom upp och inte gick jag och tänkte på DET hela tiden..  

Men NU lurar det faror precis ÖVERALLT!

 

Så återigen mamma lilla..jag förstår precis!

 

Denna söndag ställde jag klockan som vanligt och som vanligt stängde jag av den..men det gick bra ändå.. jag fick typ 5 minuter på mig sen blev jag hämtad;-)

 

Vi var några stycken denna kalla men solig söndagsmorgon

Det skiftar rejält.. lördagen var i svettigaste laget,sen kom det regn och storm och hagel(?) på kvällen och på morgonen så kallt så jag faktiskt fick ta på mig vantarna som för övrigt Vince snodde ett par gånger..

 

Men det är ju April så vad är att vänta..

Imorgon är det träff med väninnan och så får vi se om vårt triss skrapande kan ge utdelning..hoppas kan man ju alltid!

     

Tjingeling!

 




Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards