Alla inlägg den 22 april 2015

Av Catja Lindeblad - 22 april 2015 21:43

Dessa dagar har sannerligen bjudit på mycket sol och jag kan väl bara hoppas att det fortsätter några dagar till.. för även om jag är mer en höstmänniska så är det jäkligt vackert just nu   och jag bara väntar på alla rapsfält som ska blomma för det är nästan det vackraste jag vet och det luktar gott också..att det råder delade meningar om just det ser jag på fb,vissa tycker det har en unken och kvävande doft..men hallå där säger jag HUR kan man tycka det??

 

Att våren har anlänt blir liksom mer tydligt när Vince startar upp med sin jakt på grodor, hans favorit sysselsättning.. hade han fått hade han stått på pass i timmar
 

Hans kompisar kan kasta sig i plurret och leka med bollar och pinnar men Vince han står bara där i vattenbrynet och väntar o väntar..  

För min del hoppas jag att han aldrig får tag på en groda,det skulle vara förfärligt,dom är rätt söta och även om dom inte hade varit söta så vill jag INTE att han lyckas..Sorry Vince..

 

Det blir inget cafe' i Arrie.. trots stora plakat två år i rad så blir det inget..      det var för dyrt att renovera osv,osv..tänk det kunde jag talat om för dom..

Det som är rätt märkligt är att man inte tar reda på hur mycket det kan tänkas kosta, att man utreder den saken först, innan de där stora plakaten hängs upp på husväggen,innan man slår på stora trumman..  

Det var samma med det nya ridhuset..man köper, man fixar.. Sen oj HOPPSAN!! Vi får INTE ha ett ridhus HÄR..Jo, men tjena sånt måste man väl kolla upp INNAN..slöseri med pengar säger jag och jag är ändå inte nödbedd på DEN punkten..men nån måtta får det väl vara..  

När det gäller Arrie tycker jag väl att det är rätt bra ändå, det är redan alldeles för mycket folk i Arrie, det ser man på allt skit som ligger överallt..

Sen hade det förstås varit mysigt med en gårdsbutik och lite gott kaffe med nåt smarrigt men vi får väl göra som vi brukar..ta med själv ;-)  

Denna gången hade jag med den nya fina termosen..men det säger jag bara Ullared att hålla kaffet varmt det kunde den inte! Fast färgen var fin..  


Ett par varv runt Arrie sjön har det också blivit, ett ny favorit runda..men det var först denna gången jag noterade att allt på den ena sidan sjön är dött..stendött..alla träd..dött..undrar varför??  

Gott om fåglar är det i alla fall.. speciellt vid åkern stora feta gäss..så vackert!        


Träffade på Elvis häromdagen o han hade minsann vuxit man märker det mer när man inte setts på ett tag..  


Idag träffade jag väninna i stan och vi åt på rosegarden (igen;) himla gott och jag åt mycket (som vanligt;-) en trevlig dag förutom att väninnan fick parkerings böter (igen) denna gång fick hon böta 400 riksdaler 200 mindre än förra gången..det är minsann dyrt att gå ut o äta med mig..  

Dom är kvicka dessa parkeringsvakter fast denna gång kändes det jäkligt orättvist..väninnan HADE betalt och lagt biljetten fint vid bilrutan,vi var INTE över tiden..felet var att hon tagit fel automat..jävla otur alltså! Inte helt lätt att veta vilken!

 

Eftersom jag svurit en hel del här och i veckan känner jag redan hur mycket snyggare jag blivit ;-)   att jag svurit mycket kan helt enkelt stavas F.Ä.S.T.I.N.G.A.R..en jäkla massa som krupit både på mig och Vince mest på Vince (tack o lov) det kommer att bli ett rikt fästingår..

 

I morgon är det Liam gos och det är som vanligt något att se fram emot och så ska jag hämta hem min present..den allra finaste tavlan på mig och Liam när han var pytteliten..;-))

 

För övrigt har fåren kommit till stora hagen i käglinge och det är ju trevligt för dom..mindre trevligt för oss, fast det brukar lösa sig, det brukar vara en hage ledig i alla fall..
 


Inget svar från stiftelsen "skånska landskap" angående inhägnad rastplats för hundar i Arrie..jag menar det finns ridstigar och grillplatser, toaletter och vägskyltar och allt annat.. men oss hundägare, oss har dom glömt..koppeltvång jomenvisstminsann..vore det nån som skulle ha koppeltvång så skulle de vara vi människor, om man tänker på mängden skit alltså..;-)


Tjingeling!



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards