Direktlänk till inlägg 15 mars 2011

Underbara..Härliga..

Av Catja Lindeblad - 15 mars 2011 19:18

Sol..jag fick en dag med SOL..!

Då kan man strunta i ryggont och annat elände..åtminstone känns allt mycket lättare..jag struntade i fönsterna också..för idag har det bara handlat om hundar..det gör det förvisso varenda dag..;) inte hinner jag med något annat..  

Ibland stressar man fram saker genom att hela tiden tänka framåt..nu tänker jag nån vecka till, sen kommer mina fantastiska veckor då jag bara jobbar två nätter på två veckor..dom är ljuvliga..ja den lediga tiden alltså..;)

Det där med att leva i nuet är inte så lätt..


Kom upp i hyfsad tid..sen fastnade jag i tidningen läsandes om det fasansfulla i Japan..KATASTROF är bara förnamnet..stackars människor..vissa saker i livet kommer i rätt perspektiv..


Backen sen för träff med Floyd och Kasper..och vilka duktiga pågar vi har..platsliggning..och dom gjorde det galant..Kasper visade sin mogna sida..;))        

           

Sen tog jag mig till mammas grav för nu var det dags att ta bort grankvistarna..   snödropparna hade kommit upp och jag satte några blommor..dessa som tål frost och som jag helt tappat namnet på..;) en liten pratstund där..det är ju inte så att jag förlorat vettet och sitter där och diskuterar..;) men några ord blir det..


Stack inom jägersro center..kattmat och ryggsäck...för det är liksom så att lite har jag ju ljugit när jag säger att Vince har minsann inte tagit sönder något..ryggsäckar är han väldigt förtjust i..två stycken har gått till dom sälla jaktmarkerna..;)

Där träffade jag en fd granne..och nu har jag sällat mig till dessa tanter som står och pratar sjukdom..det är KÖRT..damen i fråga pratade på om sitt och jag hör mig själv mala på om kolestrolhalt och rygg ont!!..tack o lov stoppade jag där..men det är ett faktum jag börjar bli GAMMAL..;))

Då tänker jag på en fantastiskt trevlig arbetskamrat som blev förvånad (på riktigt) när hon hörde att jag ska fylla 51..hon trodde jag var runt 40.. TACK för det!


Ut igen efter fika och då till min stora glädje träff med glada hundgänget..inte alla..men en del..Floyd såklart och Elliot, Sessan, Balou, Cocotösen..   Balou var fantastiskt duktig..han har varit lite sur på Vince sist vi träffades så nu fick han ligga..   och att han klarade det fast Vince och dom andra var borta och snusade på honom..det är lydnad på hög nivå..vilken kille..;)  

Sen gick det bra och Balou kunde blanda sig med gänget..;)  

           

Ibland undrar jag vad jag gjorde av livet utan hund..dom där åtta åren mellan Zeb och Vince..vet i alla fall att det var jäkligt trist..;) trots mina goa katter, men det är inte detsamma..sorry Melvin och Nora..


Nora fick ut en sväng idag..Melvin vägrade..sen var han i fönstret och kämpade..   men så fort jag kom in, så stack han..så då fick det vara..          


Nu lite käk..sen hoppas jag att det blir lite träning igen..om jag orkar komma upp ur soffan..desperata husfruar ikväll..det går inte att missa!!

Tjingeling!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards