Direktlänk till inlägg 18 april 2012

18..

Av Catja Lindeblad - 18 april 2012 18:45

Var dagarna tar vägen, har jag ingen aning om..men fort går det och inget hinner jag med..i alla fall inte det jag ska..!!

Så ibland känner jag bara för att flytta långt borta i ett torp någonstans..med obefintligt med störningsmoment..dvs ingen data och sannerligen ingen mobil..min inkomst skulle vara från en drömvinst på x antal miljoner och jag skulle bara sitta där på en stubbe i skogen tillsammans med Vince (såklart;) katterna fick också vara där i en jätte stor inhägnad gjord för bus o vila..snipp snapp så var sagan slut..;))


Så egentligen handlar det väl bara att ta sig själv i kragen..men jag VILL INTE..

På en av våra föreläsningar var just det här att man väljer själv..hur man vill vara, hur man vill leva..men jag tycker nog inte att det är så enkelt..pengar måste in och man kan väl inte bara sticka..eller kan man????


Nä, det är bara att gilla läget..och i det stora hela gillar jag läget..om man bara sluppit vissa saker..;))


Förmiddagen var vikt för backen och där träffade jag på Nellie, Nellie går hos Jette pga av att hon kan börja skälla och hoppa på ägaren och hon ger sig INTE..   det var minsann med full kraft Nellie hoppade, för vi såg det där på backen och jag filmade, för Jette har inte sett det här..tyvärr fattade jag inte sen hur jag skulle kunna skicka denna filmsnutt vidare till Jette..tror filen var för stor..så jag får tänka vidare..rått(mus) fångaren från Oxie korsade också vår väg, hon skulle ut på nya jaktmarker..        

       

Sen blev det träning..(jadå;))

Mot Arrie styrde vi våra näsor efter det..   inga rådjur i sikte, men några fasaner och harar..Vince var helgalen..;)  

Gick genom backen tillbaka med hopp om träff med "glada hundgänget"..fem över fem och varken tvåbent eller fyrbent i sikte..så vi gick hem..  


Blev lyrisk över både vit sippor   och GULSIPPOR..     dessa är precis som blåsippan fridlyst och så finns dom HÄR..;))


Grannens fågel har varit rätt tyst nu på eftermiddagen..antingen har det hänt nåt förfärligt eller så har dess rätta ägare hämtat..

För övrigt vill jag bara säga att golfare är ett kasst släkte..10 golfbollar hittade jag på min färd långt ute på åkern..HUR kan man slå så DÅLIGT ???  

Tjingeling!!

 
 
Ingen bild

Catrin

20 april 2012 13:52

Ha ha, fågeln har kanske fått en golfboll i skallen ;P

Ha en härlig helg!
Kram
C

 
Jette

Jette

24 april 2012 14:40

jaha hmm
Det hade varit intressant att se!!! Men hon börjar snart på RallyMix och dååå ska Nellie fååå många köttbullar ;)

http://www.jettestrim.se

Catja Lindeblad

24 april 2012 15:00

Ska höra med henne om det är ok att lägga ut på bloggen, i annat fall kanske hon gör om det på kursen så du kan se in live..;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards