Alla inlägg under april 2010

Av Catja Lindeblad - 20 april 2010 14:32

Denna förmiddag har gått till den jäkla tvätten...åtminstone var det rätt dag denna gång

Men det är ju så tråkigt och varenda gång jag tvättat så fattas det strumpor..jag har en av paret och jag fattar då inte var dom tar vägen..ett av livets mysterium;)  


I natt har jag sovit rätt kasst..inte gjorde det saken bättre att Melvin smaskar, Nora spinner (bara jag vände mig det minsta) och Vince snarkar och jag hade glömt att köpa nya öronproppar..det är livsviktigt numera..går icke utan..naturligtvis kan man slänga ut djuren och stänga dörren:) men vem har hjärta till det..inte jag i alla fall;)

dessutom är Melvin en hejare på att öppna dörrar..  


I dag på vår tur hoppade det fram en kanin framför näsan på Vince...o han stack efter..men STANNAR när jag ropar (vrålar) NEJ..!! Fantastiskt..jag var lyrisk i timmar efter:)  

Fåglar var där massor runt honom..men det föll inte honom i smaken...nä sorkar o kaniner..det är grejer det!    

Fick semester torsdag så då blir det Örkeljunga på dagen och kurs på kvällen..bokskogen är det denna gång med många kontakt övningar.        


I morgon ser jag fram emot att gå till läkaren och begråta min skröplighet..rygg o ben..kass.


Nu ska jag försöka få in tvätten i lådor och skåp..det är om möjligt ännu tråkigare!  

Tjingeling!



Av Catja Lindeblad - 19 april 2010 20:18

Jag är en virrig person...!

Skulle tvätta idag och släpade ÅTERIGEN ut den GIGANTISKA tvättkorgen..sen står jag där och glor för det finns ingen tid alls uppsatt på mig..och kommer då ihåg att jag avbokat tiden.. därför att det var meningen att det skulle bli Örkeljunga idag..men vi sköt på det...o ändå pratar syrran och jag om det och jag skulle boka om..men ack kvack vad det flög ur sinne o minne..så det var bara att vända om..undrar just vad folk tänker...nu är det bokat till i morgon och jag har kollat igen för säkerhets skull..för inte kan jag släpa tillbaka skiten en gång till..då slänger jag allt i sopsäcken och köper nytt:))


Förmiddags träff med Cocotösen och Kaxiga Kasper..

Trots sol var det kallt men runt en timme höll vi ut..fick veta vem som snickrat och fixat den fina bänken..Gibsons husse..bra jobbat!  


Var en tur ut i trädgården..katterna flydde under sängen så nån längtan över att få komma ut var det inte där.. fick "fixat" till fjärils busken så nu ser den ännu jäkligare ut...


En tur ner till backen träffade glada hundgänget och jag prisade det faktum att jag hade vantar i fickan...                      

Vince och Cindy tog en avstickare och sket i oss..Vince kom till sist..Cindy fortsatte sin tur över stock o sten;)

Kan vara svårt då och ha en rolig och glad röst när man helst av allt vill läsa lusen av dom:)  

Nu en värmande kopp kaffe..har druckit ovanligt lite kaffe idag..kanske håller jag på att bli sjuk:)

Tjingeling!

Av Catja Lindeblad - 18 april 2010 18:06

Denna dag börjar med att jag släpade en GIGANTISK tvätt korg till tvättstugan bara för att upptäcka att jag visst INTE skulle tvätta idag...utan i morgon..

Fick äntligen dammsugat och plockat undan alla "möss", ben, mjukisdjur o annat smått o gott som ligger o skräpar..och plockat årets första fästing på Vince:( fy för den lede..jag verkligen hatar dessa eländiga kräk..

Sen äntligen en tur till Käglinge..   underbart väder och varmt..  säkert för att jag hade både kofta o jacka och Vince var så taggad idag så jag hängde som en slips efter honom..   det här med att "gå fint" är som en hel följetong, vi fixar inte det riktigt..inte i koppel i alla fall;)  

Träffade på Anton 3 år en jack russel..men då hade min kamera loggat ut, så inget kort på Anton:)

Gick slingan.. men Vince gjorde ett par rymmnings försök så det blev koppel, fram till dessa välsignade får hagar..inga får ännu därinne och tack för det!!  

Var förbi en av dammarna utan koppel och då kastade sig Vince i.. det var bara det att det var rena gojjan i  just den dammen och det luktade rutten fisk:( tydligen är det så det ska vara för att han ska bada ute i det fria...  

Så när vi kom hem blev det ett dopp i badkaret och där är han ju så duktig..jag bara säger "Varsågod" och vips är han i....lite trädgård blev det också dvs en kopp kaffe o mys..o koll på allt som kommer upp rabarber, gräslök, pionerna,smultron..ja det är härligt:))                          

Nu blir det käk för oss alla..och lite pälsvård.

Tjingeling.

Av Catja Lindeblad - 17 april 2010 18:18

Då har man varit på tur..en åktur

Det är vackert i Örkeljunga och det finns en sjö precis i närheten..men det var en "jäkla" väg att köra och man hann bli både halt o "lytt"


Men hem kom vi igen och det blev en  tur med Vince som hade varit duktig och legat(?) ensam hemma..mina skor låg i korgen hos honom.. men hela, så inget tugg på dom, inte heller på benet som han fått när vi körde.

Nu blir det slappekväll..dammsugaren står framme o väntar men det får den banne mig göra ett slag till.. för nu orkar jag sannerligen inte..  

I stället middag..nötfärs biffar med svartpeppar o kapris och sedan ryggläge i soffan om jag får plats och någon bra film.

Tjingeling.

Av Catja Lindeblad - 16 april 2010 22:23

Man tror att man känner en människa..sen gör man det inte alls, visar det sig..och det är mycket märkligt och man undrar.. och som i detta fallet får man inget svar för personen finns inte mer, så man kan gå där och undra.. förhoppningsvis kommer det upp några svar längre fram.  


I dag vaknade jag alldeles för sent.. kvart över 4 minsann, så jag kastade mig upp ur sängen i ett hopp, för när jag har gått av och är ledig så vill jag gå upp tidigt..så det blev ju lite panik där..

Mina rostade som vanligt och kaffet så klart:)

Ut på tur med Vince..hade turen att träffa på Coco tösen..   hörde visselpipan på avstånd men Coco låtsade som det regnade..vilket det absolut inte gjorde..underbart väder..lite kallt förstås men denna gång var jag klädd;)  


Gick en tur på backen och minsann vi har fått en BÄNK!!

En jättefin bänk att sitta och snacka skit på medans hundarna springer vind för våg;)    

Hemma vid 20 tiden igen..mat och snack med syrran och nu mycket att tänka på och i morgon far vi iväg...och jag önskar mig en lugn och sansad känsla för vad som komma skall...  

Tjingeling.

Av Catja Lindeblad - 14 april 2010 15:39

En fantastisk härlig dag med sol...        

Fick hasta i väg och ladda busskortet och betala in resten av avgiften till kursen..en nästan för trevlig kille på banken,nästan så det var jobbigt..han hade nog precis gått charmkurs och när man säger "ha en trevlig dag" på löpande band utan att riktigt mena det så skorrar det falskt, fast det var nog bara jag som kände det så, för alla log och hängde på;)  


Träffade som vanligt Kasper o husse i fm och lilla Hugo som flåsar o flämtar och vill hänga med dom andra..Hugos matte är lite rädd för att släppa honom, men idag var han lös..skönt för Hugo;)    

En Nemo dök också upp och ville sätta Vince på plats och Vince morrade och jag jublade..låter helt knäppt och det tyckte nog Nemos husse också;)  

Förmodlingen får jag äta upp detta att jag vill ha Vince lite tuffare, så han kan svara för sig..snart fyller han 1 år o då kanske det är han som blir backens skräck..nä fy..hemska tanke..det är nog bra som det är..när man är stor ska man vara snäll:)  


Sen blev det lite trädgårds skötsel eller rättare sagt kaffe o solstolen..planterade 2 krukor   sen satt jag med näsan mot solen..katterna fick komma ut och lufta sig..Nora  gillade det, Melvin lite sur, mest på Vince som alltid ska ta tag i linan o dra:)          

Nu mat och sen väntar lite jobb igen.  

Tjingeling.

Av Catja Lindeblad - 13 april 2010 17:23

Akut inflammation i snopp balanopostit blev resultatet av en mycket grundlig undersökning av Vince, trevlig  veterinär som kollade honom från topp till tå och som dessutom tyckte Vince var en mycket trevlig setter;)) och han var verkligen duktig..stod så stilla o fint hela tiden..lite medicin att ta i 7 dagar och spola med corsodyl..blev inte så farligt dyrt heller..863 riksdaler för hela kalaset.


Träffade på Kaxiga Kasper i fm och Vince var lite/mycket spak ett tag i allafall, sen gick det bra:) vi skyllde på att han nog inte var i form,tror att det är när Kasper skäller som Vince blir lite skraj:) han är bara van vid jamande katter:)            


Har nu varit på tur igen tillsammans med Cocotös och väninna,träffade på glada hundgänget och minsann på slutet hämtade Vincent kraft från ovan eller nåt och MORRADE åt Kaxiga Kasper.. tror till och med han morrade åt Bolt också;)                    

Nu är det mat på gång..fullständigt utsvulten..sen får jag gå i gång med hårvård på katterna..det är hårbollar vart man än vänder sig..o så väntar jag ju förstås på sonen ska ringa..i kväll kommer dom hem i från solen och värmen.

Tjohopp.

Av Catja Lindeblad - 12 april 2010 19:26

Lyckades komma ur sängen vid 14 tiden..sov med öppet fönster..ändå så varmt, säkerligen också för Vince ska ligga tätt tätt intill

Ledig kväll och i morgon ledig..då är det dax att plocka upp kortet.. dom som får glädjen av mina pengar är djursjukhuset, tror att Vince har en UVI..så det ska kollas upp.

En koll i trädgården...och konstaterar att vintern gått hårt åt mina violer..inte så många kvar.  

Sen går vi vår tur..träffar på Baxter som fått mer ont i sina ben trots medicin..och det är det värsta när dom börjar komma till åren och får sina krämper.

Lite i 18 får jag ett tråkigt besked per telefon och återigen tänker jag på det, att aldrig skjuta upp någonting man kan göra nu...  

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards