Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Catja Lindeblad - 7 februari 2011 18:26

Tänk om man lagt all den tiden jag tillbringar framför datan, till något vettigt..som t.ex träna..ja Vince alltså, jag tränar INTE..det är ett gammalt löfte som jag håller benhårt fast vid..

Nä, jag menar Vince..han skulle vara i eliten då..lydnads eliten..fast då skulle han förstås få haft en annan matte..en som FATTAR lite bättre..


"Stanna" kommando..det har han varit jäklig duktig på..skriver "varit" för idag sket han i mig och flög som en hind fram till SESSAN och ELLIOT..

Det får förvisso vara förlåtet för det var kul att träffas..men ändå..T viftade våldsamt mot Vince så han kom tillbaka och vi kunde ta det från början..;)


Sen körde vi lite inkallning..och han kom in på sidan med det där lilla hoppet som jag älskar..;) så ska det nog inte vara om man tävlar..(hoppet)..men jag gillar när han ser ut som om det är det bästa han vet..

Bra att köra lite sånt när han är upptagen av andra hundar..

Det säger vi alltid, både på förmiddagen och kvällar..man skulle träna tillsammans..:)


Förmiddagen höll jag på med target..Vince ska nudda kulan..jo men visst, han mer än nuddar..han näst in till sväljer den..och det är ju inte meningen..


Sen körde vi kontakt, kontakt, kontakt..

Träffade på Floyd och Kasper så det blev lite spring..   sen tränade vi igen..fast mest blev det balans övningar..tycker det är så kul att Vince ger sig på ALLA stenar o stubbar, kvittar hur svåra dom är att komma upp på..det gjorde han inte förr..    


Har handlat en jacka en lysande sådan och vi är nu tre på backen som syns på långt håll..samma färg..;)

Handlade lite annat grejs till Vince..koppel och halsband som han bara ska ha på jobb..en fleecefilt..o ja allt annat oväsentligt..;)


Middag i ugnen..lax i folie..;)

Sen får jag ägna mig lite åt dom andra hårbollarna..    

Tjingeling!


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards