Alla inlägg den 12 februari 2011

Av Catja Lindeblad - 12 februari 2011 18:12

Vaknade av en solstråle som envist hade letat sig in..så inte kunde jag ligga kvar..så jag kastade(?) mig upp en timme tidigare än vad klockan sa att jag skulle..  

Vince fick jag ruska liv i..;)

Var tvungen att gå ut ett varv först i trädgården, för att kolla in..för sist jag tog ett varv så såg jag att en del vårlökar började pressa sig upp..och det påminde mig om att ett varv med räfsan inte hade varit fel..  

SOL och härligt var det och jag hängde lite läpp över att man "missat" en sån fin dag..och visst hade det kommit upp fina grejer.. vintergäck tex..    

       

Runda med Vince och ibland bara kommer det..det där ögonblicket då man fattar att Vince fattar, att vi inte är så tröga ändå..;))


Passerar hund UTAN att Vince stannar eller vill dit..han gick till och med fot..kände mig som en riktigt proffs med klickern hängandes på sidan och visselpipan runt halsen och med Vince bredvid med det där "leendet" kopplet och den andra hunden precis bredvid..ett ögonblick att vårda..


Ett annat ögonblick var igår när vi skulle in på jobb..och jag pekar på dörröppnaren och han trycker till med nosen och ÖPPNAR..;)

När jag sen på morgonen skulle visa G detta fantastiska så tog det några pek men till sist så..;)

I morse gjorde vi det ett par gånger och nu fattar han poängen..;)

Så jomenvisst, det ska nog gå det här..;))

Tjingeling!!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards