Alla inlägg den 17 februari 2011

Av Catja Lindeblad - 17 februari 2011 19:13

Kallt, åh så kallt..inte har jag frusit så mycket som nu..trots thermobyxor och tjocka strumpor, känger och gud vet allt, att ta av mössan ens en sekund är inte att tänka på..

Måste ha blivit klenare, förra vintern frös jag inte ett dugg..

Nu får jag straffet för jag lovprisat vintern när snön kom redan i november och lyckliga jag njöt..efter ett par månaders lycka försvann snön..och barmark och plusgrader och vårlökar och fågelkvitter och jag njöt igen.. och NU hemska kalla vindar och minus grader och allt är djupfryst så även jag..


Inte har det blivit så mycket tränat som jag skulle vilja och som jag MÅSTE..

För jag har vaknat sent dessa dagar jag jobbat..hör inte klockan och dom "nya" öronproppar stänger mig helt ute från omvärlden..

Fast det är klart Vince han tränar ju på jobb det gör han..att gå sakta bredvid en vårdtagare när denna håller kopplet..att lägga sig bredvid OCH ligga kvar..

För att inte tala om den glädje han sprider den gode Vince..;)

Så det är jag som måste varva ner.."du har nog väldigt höga krav" så sa Zindys matte..och det är minsann bara förnamnet..:)


Träffade en del av glada hundgänget i kväll..

Genast blir man på gott humör trots den sedvanliga rymmar rundan..( Zindy..   The one and only) en ovanligt kort sådan och Vince kom faktiskt..2+2 blås på visselpipan..


Träffade också på rottisen Balou som inte gillade Vince och gjorde det väldigt tydligt att så var fallet..här är jag då tacksam över att Vince är en sann fredsälskare..:))  


Coco tösen med bihang..;)   kom gåendes över det allra heligaste (golfbanan)  

Det tristaste med kvällarna är att jag inte kan ta några kort.. det blir bara kort tagna på förmiddags gänget..(Floyd saknas:)           men jag hade den med mig och det var så Elliots husse visste att det var jag och Vince där uppe på backen..han trodde det var Sessans matte tills han såg blixten och fattade att då måste det ju vara jag..:)  


4H gården läggs ner här i Oxie och djuren ska säljas eller slaktas..det läste jag i morse..undrar om man kan ha några getter eller kor i trädgården..?

Jäkligt trist är det..många ungar som håller till där..men tydligen inte tillräckligt många..och att djuren kanske ska slaktas det tyckte jag var det allra värsta..  


Nu har jag varit hemma en timme och fryser fortfarande..kanske håller jag på att bli sjuk..och det är ju typiskt när man ska vara ledig..men man belastar åtminstone inte arbetsplatsen om man behagar bli sjuk på ledig tid och det är väl bra då..(?)


Nu ska jag pigga upp mig med lax i folie och fortsätta mitt frosseri på Grey's Anatomy...

Träning???...I morgon..:)

Tjingeling!!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards