Alla inlägg den 27 februari 2011

Av Catja Lindeblad - 27 februari 2011 14:36

Fick ett sms igår kväll...vårdhundinstruktören led minsann också av huvudvärk bla..och förvarnade om att det kanske blev inställt idag..

Trist läge..för henne som är sjuk och för mig som tagit semester helt i onödan..fast mest för henne..

För min del blev det bara ett gästspel på jobbet en natt och härlig lördagkväll med intensiv träning..NOT..;) låg i soffan och intensiv tuggade på chips..vilken karaktärs lös människa jag är!!


Kom upp någorlunda i tid, bara 15 min snooze..;) var nära att lägga mig igen när sjukdoms tillståndet var bekräftat..inget Landskrona denna dag..


Fulväder idag igen..små, små snöflinger..nu får det ge sig..vädret..KOM HIT VÅREN...!!  


Drog till Käglinge..träffade på "Mackan" en brun flatte på 8 månader som inte löd ett skit..;) då var jag svettig och ilsk efter en misslyckad fot träning..

Blev genast på bättre humör när Vince löd och följde med mig, struntade i den äldre hanen och den sprattlande Mackan..Vince, han är en pärla ändå..  


Träffade också på en höglöpande tik och där var det svårt kan jag säga för Vince..men efter omständigheterna får man nog säga att han fixade det fint..  


Kolsyra av glädje fick jag i kroppen i "långa" hagen, där gick vi jämte  kopplad hund och Vince gjorde inte en ansats att springa dit..och jag stannade honom på håll och fick honom att sitta med enbart handtecken och även kalla in med handtecken..så vilken BRA SÖNDAG det blev ändå..;)


Favorit stället som jag läste om härom dagen..natur-lekparken,där är bra även för hundar..där kan man köra slalom och balansträning, då gäller det att hålla tungan rätt i mun..:)  

     

Den är inte slut ännu denna söndag..mer träning får det bli..nu med det han tycker är så kul..tända och släcka lampor och lite annat smått o gott..      


Ser fram emot ett gott skratt i kväll..solsidan..detta allra bästa program..  och jag ska ge F.A.N i chipsen..(det blir popcorn)

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards