Alla inlägg den 6 april 2011

Av Catja Lindeblad - 6 april 2011 18:56

Hann inte mer än skriva om fästingarna, dessa otäckingar, när jag kände två stycken på Vince huvud..små otäcka kryp som precis satt sig tillrätta, men tji fick dom och nu är "spot on" på plats..


Var hos Caro på fika igår och träffade fina Balder och Luke,   en svart och en brun labrador, Balder är 10 år och inte det minsta grå om nosen..   det är Luke..  

Har alltid varit svag för den bruna labben, gillar det rosa som brukar vara runt ögon och nos..:)  


Vince fick bli hemma..B och L gillar inte manliga gäster på fyra ben..;)

Backen när jag kom hem, Sessan, Zindy, Aja,Elliot och Hugo var där..Hugo hade vårkänslor och han bara ÄLSKADE Aja..   det har han gjort länge..inte för han fått nåt för det..;)  

Hugos husse ville gärna vara med på kort..;)  

Förbaskat kallt var det och inga vantar hade jag..men det blev koppelpromenad och Vince gick hyfsat..  

Fick tid för min/Vince timmes praktik..första omgången blir den 13/4..tur det inte var fredagen den 13, då vete katten om jag gått dit..


Idag blåsigt och eländigt, backen på sedvanlig fm-träff..Floyden och Kasper..

Douglas dök upp och då hettade det till..Vince agerade ordningspolis..killarna redde det rätt bra tyckte jag..vi fick hojta lite, men det räckte..vi har så fina grabbar..;)        


Sen fick jag ändan ur vagnen och tog tag i det som jag skulle gjort för typ ett år sen eller nåt..STADSTRÄNING..vi har inte gått så mycket i stan..dels för jag inte gillar att gå i stan, så vad ska man där och göra..men Vince behöver..han behöver buller och bång och tjut och skrik och det får man i stan..:)


Vi gick inte mitt i smeten, men tillräckligt för att han skulle bli stressad..Södervärn och ner mot pildammarna..jäkla massa människor,cyklar och skrikande ungar..ja skrikande föräldrar också..

Men vi glänste lite också..platsliggning bland fåglar..Vince var inte särskilt intresserad..det som fångade hans uppmärksamhet var folk som gick stavgång..    


Vi fick känna på att sitta framför kameran vid två tillfällen..ett holländskt par som tyckte Vince var en riktig kejsare där han satt bredvid mig på bänken..;))      

Nu blir det tur in till stan varje dag..eller åtminstone varannan..var tvungen att gå förbi min gamla (med betoning på gamla) arbetsplats på vägen hem..kära infektionskliniken..en nostalgikick..1978-1989...många goa minnen..  

Såg Sessan och Gibson på promenad från bussfönstret..tur inte Vince såg det..:)


Nu sen middag för Vince och mig..

Tjingeling!




Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards