Alla inlägg den 13 april 2011

Av Catja Lindeblad - 13 april 2011 19:18

Nä, inte kom jag i säng som jag skulle igår heller..satt vid datan och grejade och vips hade jag beställt en stuga på Öland..det går väldigt fort att beställa något på internet..;)

Detta här har jag kikat på innan..Eriksrös camping..aktiviteter med hund, agility, lydnad och annat smått o gott..instruktör finnes..hundbadplats och mysigt i största allmänhet..vill man ha privat "undervisning" kostar det, annars ingår träning/pröva på i priset..bla rallylydnad som jag tycker verkar lite kul..passar Vince och mig..man kan ta det i egen takt och tänka efter det här med hö,vä..;)  

Hur jag ska komma dit har jag ingen aning om..det ger sig väl..tåg till Kalmar och buss för resten tror jag det var..:)


Blev alldeles sprudlande glad för nån timme sen..det blir kurs i Brösarp..steg två...alla vårdhundskurserna kommer att ligga där, och ville man byta från Eskilstuna till Brösarp i Januari månad så fick man det..jag ville..;)

Vilket ger mig mer tid till träning och praktik och det tror jag blir hur bra som helst..han behöver det, den gode Vince..  


Träning en halvtimme i förmiddags innan träff med vännerna..och även där blev det total lyckorus..han hämtade bollen och gav mig den!!

Som vi kämpat..  

Sitt o ligg med handtecken och på avstånd..

Sen var det bus med Kasper och Floyd..Aja har inte varit med nu på två dagar..och genast tänker man..vad har hänt..!?! Dom två är ALLTID ute vid halv tolv..  

   

Träning en halv timme igen ..  

Hann dammsuga golv och damma av min väldigt grusiga lägenhet..sen ut igen..träning..och träff med Elliot,   Gibson,   "lille" Balou   och Hugo,     Balthazar..   o en ny tjej vars namn jag helt tappat bort,   men Vince och Hugo blev störtförälskad..en hel del hästar på backen idag..först två ridande människor   sen två hästar på promenad..och dom ville aldrig gå från backen..Vince bryr sig inte..men andra gjorde..    

Nu lite käk och sen träning igen..

Tjingeling!!



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards