Alla inlägg den 30 april 2011

Av Catja Lindeblad - 30 april 2011 18:59

Klappat o klart..dagen är färdig med mig och jag är färdig med dagen..natten here i come..fast inte än på några dagar... igår somnade jag redan 21:30..totalt utloggad..kanske svimmade jag..;) vaknade vid 05..men nu BEHÖVDE jag inte gå upp...tack o lov!!

Det har varit roligt, nåt annat kan jag inte säga..men det är skönt det är över..


Igår fick jag bevittna dessa jä... ungar på Oxie centrum..hur dom SPARKADE en äldre man..ägaren till blomsteraffären..det har gått helt åt helvete nu och jag blir så förbannad..bunta ihop dom är min första reaktion..men HUR ska man lösa detta och VARFÖR har det blivit så här??

Efteråt tänkte jag lite på om någon av dessa kände igen mig..kanske kommer någon av dessa krossa mina fönster, skada mina djur..inte för jag var dum på något sätt..men för jag la mig i..det hände en granne några hus längre ner..nä, det har gått helt åt skogen..


Käglinge tur idag och det var underbart!    

Så mycket grönt det blivit på dessa dagar..    

Sjön fick det också bli såklart..såg ingen, hörde ingen, så jag släpper Vince uppe på vägen..och vips ändrar han riktning och står nos mot nos med kopplad pitbull..han brukar ALDRIG..men det kan man ju alltid säga när det går åt helvete..nu gjorde det inte det..gick åt helvete alltså..jag höll mig lugn o sansad (blev förvånad själv) och fick Vince att fortsätta mot sjön..mest av allt hade jag lust att skrika högt och hysteriskt och ev slänga mig raklång på marken..;)  

 

Väl nere vid sjön kastade jag ut bollen..plums..borta..Vince är ju inte precis typen som dyker..Cocotösen kanske kan hitta den till oss ,tror nog hon kan dyka..;))


En absolut underbart härlig dag, o det blev trädgårdsmys efteråt då jag satt och planerade hur jag bäst och snabbast kan ta bort den jäkla kirskålen..ogräsets konung..blir rent trött av att bara se eländet..nån som har ett bra tips därute??

   

I dag är dagen när det ska brinna..undras hur många som tar det bokstavligen..?  

Usch, känner mig negativ..tack o lov finns det goa ungar också därute..dom skulle bara visa sig lite mer!

Vince och jag får gå ner och kolla in lite eldflammor..behöver ju inte vara rädd när jag har Vince med mig..;)) faktiskt var där en kille på bussen för ett tag sen som frågade om Vince var en kamp hund..;))  

Tjingeling!


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards