Alla inlägg den 1 april 2011

Av Catja Lindeblad - 1 april 2011 19:50

En ledig härlig fredag..   som började molnigt och blåsigt med typ fem sekunder sol för att bli en solig eftermiddag och hyfsat "varmt"

Det gjorde ingenting att det var blåsigt och molnigt för vi hade träff med förmiddags gänget..Floyd och Aja,   en gammal bekanting strosade också förbi..Trille..

         

Något som helt fallit ur mitt minne var kloklipp..varannan torsdag i min djuraffär och jag hade glömt..så när jag var nere och beställde foder beklagade jag mig över mitt bristande minne.."inga problem sa dom, kom du 17:15"..så bra det är att vara V.I.P kund..;))    

Visst kunde jag klippa själv..men OM jag klipper fel, VET jag att det blir hysteri (från min sida) och då kan jag glömma Vince lugna trygga tassräckning..    

           

När solen sen kom så var det egentligen meningen att jag skulle räfsa och röja lite i trädgården..men så satte jag ut stolarna och det såg ju så inbjudande ut att jag var tvungen att sätta mig där och njuta med ett glas pilsner..ja,nu är det banne mig vår!!          

       

Min finaste granne Hubba Bubba är inte riktigt kry..   han har fått op bort mandlarna och det gick inte riktigt som det skulle..väldigt fula bakterier, den stackaren hade fått bli sövd igen och ny antibiotika..

Finaste Hubban..han har gått ner i vikt och man ser att han inte är på topp..men han visade visst intresse för den skällande grannen Sigge..;) och han gjorde några försök till hopp tillsammans med Donna och Elsa-Tindra..så det ska nog gå bra..  

Sigge's människor har satt extra staket..allt för Elsa-Tindras skull.. det har åtminstone inte jag gjort..;)        


Inget vettigt har blivit gjort idag och det känns jäkligt skönt!!

Tjingeling!




Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards