Alla inlägg den 11 april 2011

Av Catja Lindeblad - 11 april 2011 19:56

Jobbe helgen avklarad, och det har varit fantastiskt väder..inget bra sove väder alls..allra bäst att jobba natt är när det är vinter och höst med storm och ösregn..då är det kanon att krypa ner under täcket, men denna helg lyste solen från en knallblå himmel..  

Ena grannen hade grillen på gång när jag var på väg till natt nummer två..jag blev inbjuden..man kan ju alltid hoppas man får en repris på den inbjudan..samma granne har trott att jag och min granne ovanpå var ett par..i fyra år har jag varit sambo utan att veta om det..hon har bara sett oss gå in på samma håll..;)


Det har kommit gäster i fågelholken igen..talgoxen har flyttat in,   förra året stod holken tom och jag tänkte faktiskt ta bort den..nu blir det bry igen med att passa "mina" små ungar mot katten..det finns redan en svart/vit katt som snor runt trädet..


Idag har det blivit backe tur både förmiddag och eftermiddag..plockade med mig grejer och TÄNKTE verkligen träna..men det blev INGENTING..

På förmiddagen var det det sedvanliga tappra gänget..Floyd, Aja, Kasper och Douglas kom också en sväng            

På kvällen var det glada hundgänget..   det som gjorde mig särskilt glad var att Balou dök upp..STORE Balou..   det var evigheter sen sist jag såg honom och jisses vilken stilig kille han har blivit  

Precis i samma veva fick jag ett mindre hysteriskt anfall..trodde mig se "slaktaren" LÖS en bit ifrån oss..Floyd's matte fick ner mig på jorden igen..hon trodde inte det var han..märk väl TRODDE..så det tog ett tag innan jag kunde slänga mig om halsen på Balou..;)) var tvungen och speja runt först..  

   

Denna helg har jag också gett mig på att klippa Vince..fick setter tidningen och där stod lite om vårstädning på setter..inte för jag begriper varför man klipper på bröstet..från halsen till bröstbenet..det ser inte klokt ut..enligt min mening och inte hittar jag det på ras standarn heller..  

Ansa tassar är ju ok , klippa öronen det kan också vara ok..vet att jag gjorde det med mina andra två..

Fastnade i texten i avsnitten "klippa svansen"..man samlar ihop håret på svansen och det yttersta på svanstippen klipper man av..så får man en fin fana..det var bara det att det var fem minuter innan jag skulle gå och jag hade en taskig sax och jag vågade inte ta riktigt ända in..för tänk om jag klippte i svansen..(jämmer o elände..) resultatet blev inte bra..fast det växer ut igen, så det får vara tvärklippt ett tag..det som var hemskt var Vince blick..hans blick sa: vad i helvete GÖR DU..??      

   

     

  Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards