Alla inlägg den 7 augusti 2011

Av Catja Lindeblad - 7 augusti 2011 21:34

Denna dag har varit en slö dag..lite halvhjärtad träning..lite undanplock..och så gick jag och tog en tupplur i två (2) timmar!

Vince tog tupplur hela dagen..han är inte på topp..klydd med maten..(igen)

Katterna var också "försvunna", så ett tag trodde jag banne mig dom var det på riktigt..


Födelsedags fest igår och det var väl det som knäckte mig/oss..inte för det gick så vilt till,,men det ska inte mycket till nuförtiden..nu låter det som om jag är 100+ ;))

Systerson fyllde 19 år..   och jag säger bara kära nån vad tiden går..tyckte inte det var längesen jag höll honom vid dopet och han var tung som fasiken..


Då kommer jag ju genast in på det här med tid..

Vi skulle vara hos syster klockan 15..och det var vi..

Vi slog vad om att mat inte skulle serveras förrän..: jag sa 1900 sonen sa 1700..jag vann nästan..1830..däremot vann jag vadet om när efterrätten serverades..2350 och det var så nära mitt vad det kunde komma..;)


Nu låter jag kanske lite elak, men det är jag inte för detta har blivit en kul grej..(utom när man håller på att svälta ihjäl)

Tiden bara sveper iväg och syster yster "ska bara"  

Så här har det nog alltid varit..

Priset togs nog när vi skulle äta tacos och ALLT var förberett, bara brödet skulle värmas..tre timmar tog det..

Men man har ju TREVLIGT under tiden, så vad gör väl det..   bara man tänker på att äta lite lunch innan man åker dit..och maten var jäkligt GOD..              


Vince fick busat runt med sina hund-kusiner, mest bus blev det med Ronja, Shelob hade fullt upp med sin boll och Tess har full upp med att övervaka allt..              


I morgon måste jag ringa vaktmästaren..stopp i vasken..om jag vågar förstås, för inte så längesen fick vi ut papper på att OM dom fick komma ut och rensa avlopp så skulle det minsann kosta många riksdaler..rätt hotfullt skrivet faktiskt..som det vi fick i dagarna, tydligen är det några stackare som inte kan betala sin hyra i tid och det var hot om både uppsägning för dessa och höjd avgift för oss andra som betalar..kollektiv bestraffning även inom HSB..        


Nu en tur med Vince sen hopp i säng..  

Tjingeling!!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards