Alla inlägg den 16 augusti 2011

Av Catja Lindeblad - 16 augusti 2011 19:56

Idag hämtade väninnan upp mig och Vince för lite hundaktiviteter..

L  övningskörde och det gick hur bra som helst,   att jag hänger i handtaget som finns uppe vid fönstret har inte med bilföraren att göra.. fast jag tror jag greppade det handtaget mer när vi var på väg hem då väninnan körde..;))


Vi styrde bilen mot Landskrona och hundslingan där..   strålande väder, ingenting kunde vara bättre..jo förresten..jag kunde haft badkläder med mig, regnkläderna var nedpackat, stövlarna på, det är DÅ det blir fint väder..men o vad vattnet glittrade frestande..   vi var i och doppade fötterna åtminstone..hundarna DOM var i...jag vågade släppa Vince..;)) (tror alltid han ska drunkna eller nåt)        


Tänk att jag var orolig över att Vince ALDRIG skulle våga bada när vi kämpade i käglinge när han var en så där 6 månader..nu slänger han sig i allt som är det minsta blött..leriga vattenpölar tex..      


En fin runda, hundslingan..       kanske lite dåligt skyltat eller så var det vi som inte fattade poängen..vi tappade bort oss..men det gjorde ingenting för vi hittade rätt så småningom och under tiden kom vi på annan väg som var minst lika bra om inte bättre..                                  

Ett rejält hägn där man kunde ha hundarna lösa..men man fick inte släppa in hur som helst, hängde koppel på grinden fick man först vänta ut den personen eller ta kontakt ock kolla om det gick bra att släppa in, väninnan fick åta sig denna uppgift..

De hundar vi träffade där tillhörde de glada typerna..            


Ett varv bland alla lyckligt lottade som hade sina hus vid stranden,                ner till hamnen för glassätning   och bad igen..(för hundarna) tillbaka och en tur till i rast hagen och min rena fina Vince kastade sig i dypölen igen..snacka om gegga..

Avslutade gjorde vi på mac Donalds..  

En alldeles perfekt dag..sex timmars promenad kan man väl säga med fika stationer..

Kan gott säga att det svider i skinnet, så lite färg blev det nog och Vince har loggat ut..;)

Nu ska jag med gott samvete kasta mig i soffan..  

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards