Alla inlägg den 1 april 2013

Av Catja Lindeblad - 1 april 2013 14:17

Är himla glad över att jag fick några soliga dagar under denna låååånga ledighet, som nu stundar mot sitt slut..är jag nu utvilad?? NÄ, inte precis..;-)  


Helt klart sover jag som allra bäst när jag har jobbat..den där näst intill medvetslösa känslan har jag heller aldrig när jag är ledig...(när jag ska sova alltså;)


Under denna påsken har jag hunnit med att fylla år..ofattbara 53..;-))

Förr hade jag väldig åldersnoja..det har jag väl inte mer, det enda jag kan tycka är att det är så märkligt..VAR har tiden tagit vägen typ..;-) och sen blir jag rätt irriterad över att jag inte kan ligga på knä längre..jo, jag kan men det är ett helsike att komma upp..

Bästa T..Sessans matte kom med fin blomma till mig och jag var ute o åt med son o svärdotter..       och sen gjorde jag det som skänker så mycket frid i själen.. promenad i skogen med Vince,termos och tilltugg till.. min nyinköpta ryggsäck med stol fick sin premiär runda..fast det slutade med att jag satt på marken ändå och lutade mig mot en trädstam..men väska/stolen var ÄNDÅ ett bra köp!                  


Har lyckats ta mig upp på backen VARENDA morgon nu under helgen..idag tänkte jag låta bli och somna om men tack o lov så fick jag svängt benen över sängkanten och det var en himla tur..

För IDAG hade Ajas matte bakat fantastiskt god rabarberkaka med vispgrädde o kaffe därtill,som stod uppdukat till oss när vi kom tillbaka från rundan ute på slingan..

Detta får vara början på en tradition tycker jag..;-))                


För övrigt trodde jag att Elliots husse var en hundtjuv när han kom smygandes o skulle hälsa på våra hundar när vi andra var inne o handlade bullar..men vad tusan.. hur ska man veta?? Andra kläder,utan hund och med en keps nerdragen över huvudet..och sen hade jag inga glasögon på mig..;-))  


Baloo tog den fetaste råttan där uppe på backen..hans husse stoppade honom innan han tog den till mellanmål..;-) O som vanligt har det varit lite hipp som happ med den eviga frågan: Var är min hund..(valfritt namn;)              


Tjingeling!!



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards