Alla inlägg den 28 april 2013

Av Catja Lindeblad - 28 april 2013 18:38

Min son är en annorlunda man..han gillar Ullared,jag menar det är INTE många män som gillar Ullared, men han gör..   hans flickvän gillar det inte lika mycket, hon hade nog lika gärna varit hemma..eller så hade hon hellre velat hänga med dom andra (normala männen) i sports baren..  

Själv tänkte jag inte så mycket på Ullared innan tv serien, för jag gillar egentligen inte heller att trängas med x antal människor och det får jag väl säga gör inte sonen heller i normala fall..men Ullared gör nåt med människan..VAD vet jag inte..och vissa av oss blir frälsta..som jag då och sonen min..;-)


Denna gången kom jag i alla fall längre än till rengöringsmedel köpte faktiskt en hel del bra grejer och jag lyckades kryssa för de flesta "måste ha" på listan, så jag är nöjd..     även sonen var nöjd och jag tror nog svärdottern var rätt nöjd hon också..;-)    


Vi avslutade den dagen med premiär grillning och det mina vänner var toppen!!    

Vince hade haft det bra och rastat väninnan i bokskogen, en 8 km runda i full galopp..väninnan hade träningsvärk idag..jag erbjöd henne att låna Vince för en effektiv träning..konstigt nog pratade hon bort det..;-))      


Denna dag, en solig söndag med backen gänget på morgonen och käglinge några timmar senare..

Tanken var en intensiv trädgårds rensning efter det..men det sprack..en iskall pilsner, en stol, en bok...vem orkar vara trädgårdsmästare då??      

Det kommer en måndag i morgon (hoppas jag) och då ska jag vara lite mer på G..( hoppas jag;)


Åtminstone hoppas jag att jag kommer i håg att trädgårdskärlet ska tömmas på torsdagen..
 


 
 


En liten promenix med vännen Vince sen blir det nog soffan för lite film mys..det kostar på att vara uppe i arla morgon stund TVÅ dagar i sträck..


Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards