Alla inlägg den 9 april 2013

Av Catja Lindeblad - 9 april 2013 19:46

Helgen blev efter möda o besvär både hackad o malen..;-)

Denna som skulle vara min lediga dag, tillbringades i Stadshuset..inte för jag är speciellt imponerad av det.."maktens boning" inget för mig..det var dessutom ett flertal gånger jag fick en släng av cellskräck..inte för det hade nåt att göra med cellskräck egentligen..

Men det kändes ungefär detsamma..  

Förutom det så var det en ok dag..den BLEV ok sen kan man väl säga..även om jag har en del frågetecken att räta ut..

Men som sagt en dag som slutade med att jag ställde mig i inspirationens hörna och det var ju bra..;-))  


Vince har fått för sig att jag INTE får ha benen i kors..först trodde jag det var en tillfällighet..men NÄDÅ..INGA ben i kors, då puttar han bort det ena benet..om o om igen gör han det..kanske vet han nåt som inte jag vet..Han arbetar ju trots allt inom vården och ibland är han banne mig smartare än mig..(vilket i och för sig inte säger mycket;)        


Min statistik över borttappad vantar denna säsong höll på att bli en noll lista om det inte var för häromdagen då jag i rask takt tappade två..

Men om man tänker att övriga vintrar har jag legat på ett snitt på fem borttappade vantar så är det ju faktiskt jättebra med bara två..  

Fast a' andra sidan är det fortfarande skitkallt på kvällarna så man vet ju inte hur det slutar..  


Hann upp på backen och idag kom även Gizmo med följe..;-) den pågen växer o frodas..en riktig goding..eftersom jag bara springer och fotograferar och ej är kontaktbar så kan jag inte säga hur mycket han väger nu men nåt säger mig att det pratade de om..har det lite svagt sådär i bakhuvudet..      

         

Denna kväll ska bli alldeles underbart härlig just för att INGEN klocka ska ställas i morgon bitti och vi behöver inte lägga oss tidigt..;-))  


Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards