Direktlänk till inlägg 24 oktober 2011

Nyttigt..

Av Catja Lindeblad - 24 oktober 2011 18:30

Det är väldigt bra att filma vår träning..Vince och min träning..den "vanliga".den jag gör för att se om han kan, så där lite i smyg..det är bra för den andra träningen också..vårdhundsträningen..och det kan jag säga efter att ha tittat på x antal videoklipp..HAN GÖR RÄTT I ATT VÄGRA IBLAND..

Låter som en idiot när han inte gör som jag vill..galen är ett annat ord..hade någon talat till mig  med den rösten hade jag undvikit den personen..så är det..det blir att tänka om

ALDRIG mer den rösten, det lovade jag Vince och så har jag slagit mig själv tre gånger med en hoprullad tidning i huvudet..

Det sa vår instruktör på vårdhundsutb att vi skulle göra om inte hunden gjorde som vi sa..så nu har jag gjort det, och jag slog hårt..till mitt försvar får jag säga att jag hade INGEN aning om att jag lät på det viset..


Naturligtvis gick dessa filmer till papperskorgen fort som attan..inte vill jag skämmas offentligt, fast det borde jag egentligen..det blev två kvar..när vi testar "rutan" och hopp..fast jag fattar inte varför jag ville han skulle ligga, det var gott nock att han fattade att han skulle gå in..
 


 

Avslut på vår spårkurs har det ju också varit..tråkigt, men när jag kom tillbaka efter att ha plockat in mina tvättklämmor med plastremsor..så var jag tredje till att hålla spårkurs..för namnet mitt börjar ju på C minsann..så det var ju bra, det är alltid bättre om man är fler..                            


Frisk o kry och snart dags att göra ett nattpass..för nu hoppas jag att jag slipper vara sjuk resten av året och gärna hela nästa..;)) men det är en nåd att stilla be om..      


Äntligen har en av mina katter uppskattat en grej jag köpt.."elementsängen"..det tog tid kan jag säga, men nu ligger Melvin där nästan varje kväll..;))  


För övrigt en gråmulen dag..inget gräsklipp..bara lite städ, men till vilken nytta, ser likadant ut nu i kväll..;)  

Undrar egentligen vad det kostar att få städhjälp..nåt att kolla upp..om inget annat så skulle jag städa för att folk skulle komma hit, så då hade det blivit dubbelt städat här hemma..jisses vad rent jag skulle haft..;)  


Slår fortfarande ögon på Lennon hos kennel hotfire..han är kvar- 8 månader och där är NÅT...men jag ska INTE..NIX..

Tjingeling!!


 
 
Linda

Linda

27 oktober 2011 21:45

åå vad han är duktig. Hos Norma är de mest flams flams som gäller just nu.

http://www.settersig.cybersite.nu

 
Camilla

Camilla

28 oktober 2011 10:03

Ni e bara så söta ; ) och duktiga!!!!

http://www.zindys.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Catrin

28 oktober 2011 13:10

Hej!! Ja jag var ju bara tvungen att också kolla in Lennon!!
NAW, säger jag....vad fin han är :)
Kram och hopp om trevlig helg trots jobb.... Här är det 0645-1600 som gäller fre, lörd, sönd...
Syster Yster

Catja Lindeblad

29 oktober 2011 00:24

Ja visst är han fin..;))
Nä denna helg är jag ledig..och det tackar jag för..Vince och min praktik börjar den 1/11..jobbar nästa gång fredag..;)))
Kram! DU får ha en trevlig helg trots jobb..(var tvungen att kolla för säkerhets skull..:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards