Alla inlägg den 19 mars 2012

Av Catja Lindeblad - 19 mars 2012 13:06

I går blev jag förundrad över hur fort det går med tåg..målet var Malmö mässan och hundutställning..och det tog 9 minuter..;)  

Hade jag tagit buss så skulle det nog tagit mer än en timme..


Väl på plats blev jag än mer förundrad..så dom har byggt..kära gamla lindeborg kunde man se   och jag har gått mycket här vid vattentornet, har för mig att det låg några fina gårdar här innan..så bara åsynen fick mig att nästan skita i det o åka hem igen..      


Men jag trängde mig in på mässan bland alla fina hundar..och det var fina hundar överallt men deras ägare såg ut som om det var på liv o död alltsammans..och det är det kanske..      

Vince är helt klart vackrast..;))

La mina sista riksdaler på nytt sele,godis (till Vince) ben, en tyg fasan, scarfs med passande text..   och sen snackade jag foder med varenda jäkel, så det blev en hel del gratis prover..


Vince lät sig mutas när jag kom hem..   han ser alltid så ledsen ut när jag inte tar honom med mig..hemresan tog 8 minuter..;)


Sen drog vi till Käglinge och till vår stora glädje träffade vi på Hermez och Humle och några till..Hermez går under namnet Ranelid..;) riktig gullig kalufs har han..      

Vincent var så fin i pälsen när vi kom dit..EN sekund tittade jag bort och han såg sen ut som dom andra..måtte dyng pölen torka upp snart!                            


Sedvanlig backe tur i fm och idag hade vi väldigt fint besök..nya backe medlemmen "gick" en promenad..     fast det var mamma Madde som slet..ja, jäklar vad tung den var..Vince kikade in till bebisen sen stack han vidare..Aja var väl den som blev mest bebis tossig..   och så jag förstås..;) en sån söt liten tösabit!

 

Nu en kaffetår..och kanske jag går ut o räfsar lite, det blev ju sol..

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards