Alla inlägg den 21 mars 2012

Av Catja Lindeblad - 21 mars 2012 18:41

Så där ja..två nätter jobbade och jag måste säga att det varit segt..både Vince och jag har varit rätt off..kan det vara våren månne?  

På Vince tror jag det är mer..få se hur han mår i morgon, för när vi kom hem i morse ville han inte äta och han spydde..


Sov för länge och det retade mig nåt alldeles förfärligt när jag såg solen strila mellan persiennerna..

Lyckades ta mig i kragen och göra någon nytta dvs ta upp alla löv och förpassa i tunna..tömnings dag i morgon och vi får väl se om vi lyckas med det..och med det menar jag att ta nämnda tunna och ställa ute vid trottoar kanten för tömning..det kan tyckas enkelt..men ibland är det enkla fan så svårt..


Vince är fortfarande inte ok..vill inte äta..så att han inte ville ta emot godiset som jag köpte på hund utställningen tar jag för att han inte mår bra, inte för att han återigen ratar något "nytt"..om det är så, blir säkert Coco jätteglad..det är en STOR burk..  


Är inne och tittar på bilder på dom fina syskon barnen titt som tätt..Vincent's alltså..finaste valpar..;) 11 stycken är nu i levande livet och vi får hoppas att nu får alla dessa klara sig..

Naturen ordnar till det och den kan vara grym ibland och jag är glad att jag INTE är uppfödare..för förutom att jag brutit samman om valpar dött hade jag INTE kunnat sälja en enda..;))

Alla valpar är tydligen tingade och det är väl tur det..för just nu har jag bara settervalpar i huvudet och jag hittar ingen lösning..F.A.N. att man inte är helt sin egen..eller mångmiljonär..


Min fruktskål med innehåll har INTE minskat..varför kan jag INTE tycka lika mycket om frukt som jag gillar godis?

Har kastat två ruttna plommon..och mer ska komma..förmodligen..  


Nu ska jag fresta Vince med lite kallskuret..;)  

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards