Alla inlägg den 25 februari 2010

Av Catja Lindeblad - 25 februari 2010 17:55

I dag har det töat undan rätt så rejält..det var nästan lite konstigt att se jord/gräs igen..tog en tur till Käglinge, kände mig lite feg efter gårdagens rymmnings attacker så vi höll bara till i får hagen och tränade inkallning och det går bra då, när det inte är andra saker som pockar på..  

På kursen sa dom alltid att man ska vara roligare än det som lockar..men hur kan man vara roligare än en kanin tex, eller en annan jycke som tar iväg en på äventyr??

Jag har försökt tro mig...det enda som hände var att folk vände sig om och glodde..Vince glodde inte..han följde med fjällan.

Det är en period det vet jag..han är en duktig kille och innan så stannade han till och med när det sprang kaniner förbi..

Det har kommit nu dom sista veckorna så det är bara att härda ut, och hoppas på det bästa:)


Var iväg för att köpa ny el tandborste och hittade en efter många om och men..så nu gäller det att hålla undan den för Vince så han inte tuggar upp den också..

Det var ju bokrea så det blev minsann 6 st böcker handlat..så nu har jag så jag kan känna mig lugn..måste ha minst en oläst bok i hyllan..alltid..  

Blir inte så mycket läst som innan...är mest ute på tur med Vince.

Hade jag inte ätit så mycket skit som jag gör ( Godis chips kakor) så hade jag varit smal som en pinne..  

Tänkte att under 2 veckor skippa allt det där och bara äta frukt om jag blir sugen..jo tjena.. igår såg jag mitt favvo program och satte i mig en hel ( nästan) påse polly, maxi påse vill jag tillägga.. var väl typ 10 kulor kvar i påsen.

Nä.. nån karaktär har jag då inte..inte när det gäller sånt i alla fall...o ändå har jag gått ner 4 kg..så ett par veckor utan gott i gott..säkert 4 till o då  hade jag varit nöjd;)   Tjingeling!!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards